Τρίπολη : Τροχαίο δυστύχημα με δύο νεκρούς και ένα τραυματία
Δύο νεκροί και ένας τραυματίας είναι ο απολογισμός τροχαίου δυστυχήματος που σημειώθηκε στην επαρχιακή οδό, Τρίπολης - Αλωνίσταινας- Βυτίνας, στο ύψος της διασταύρωσης Ροεινού, στην Αρκαδία.
Δύο νεκροί και ένας τραυματίας είναι ο απολογισμός τροχαίου δυστυχήματος που σημειώθηκε στην επαρχιακή οδό, Τρίπολης – Αλωνίσταινας- Βυτίνας, στο ύψος της διασταύρωσης Ροεινού, στην Αρκαδία.
Ειδικότερα, σύμφωνα με την αστυνομία, το αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 22χρονος και επέβαιναν ένας συνομήλικος του οδηγού και ένας 25χρονος, εξετράπη για άγνωστους ακόμα λόγους από την πορεία του και έπεσε σε γκρεμό, βάθους περίπου 10 μέτρων.
Νεκροί οι δύο επιβάτες
Αμέσως, μετά το τροχαίο στο σημείο έσπευσαν επτά πυροσβέστες με δύο οχήματα, οι οποίοι απεγκλώβισαν από το όχημα τον οδηγό και τους δύο επιβαίνοντες.
Στην συνέχεια, οι τρεις άνδρες διακομίστηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο, όπου εκεί διαπιστώθηκε ότι οι δύο επιβαίνοντες είχαν τραυματιστεί θανάσιμα, ενώ ο 22χρονος οδηγός του οχήματος νοσηλεύεται τραυματισμένος.
- Καβάλα: Έληξε η κινητοποίηση της Πυροσβεστικής για διαρροή μόλυβδου από φορτηγό στην Εγνατία
- Δυσαρέσκεια στη Βαλένθια με Μαρτίνεθ: Γιατί ξέσπασε ο γενικός διευθυντής των «νυχτερίδων»
- Πόσα έσοδα από κρυπτονομίσματα είχε ο Ντόναλντ Τραμπ το 2025;
- Φτιάχνοντας κράτος ξανά
- Ενισχύεται η προσβασιμότητα σε παραλίες του Δήμου Κύθνου
- Επιτροπή Αναθεώρησης Συντάγματος: Στο επίκεντρο η ανεξαρτησία της Δικαιοσύνης
- «Ο Μοντέρο είπε στη Βαλένθια τον λόγο που επέλεξε να πάει στον Ολυμπιακό» (pic)
- Metallica: Ο Κερκ Χάμετ ακυρώνει την Τέιλορ Σουίφτ, αποθεώνει τον Πυθαγόρα – «Η ποπ σήμερα είναι σκουπίδι»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 01.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/06/yong-chuan-tan-FPm5MGSqD3w-unsplash-1-136x85.jpg)










































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442