Ανάρτηση για την κακοκαιρία έκανε πριν από λίγο ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Στέλιος Πέτσας.
Για την κακοκαιρία που πλήττει πολλές περιοχές της χώρας ο Στέλιος Πέτσας απευθύνει έκκληση σε πολίτες για μέτρα αυτοπροστασίας.
Η ανάρτηση του Στέλιου Πέτσα
Γράφει ο Στέλιος Πέτσας «Η κακοκαιρία ήδη δοκιμάζει πολλές περιοχές της χώρας μας. Αναμένεται να ενταθεί τα επόμενα 24ώρα. Απευθύνω έκκληση να λαμβάνετε τα αναγκαία μέτρα αυτοπροστασίας και να ακολουθείτε τις οδηγίες της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας».
Η κακοκαιρία ήδη δοκιμάζει πολλές περιοχές της χώρας μας. Αναμένεται να ενταθεί τα επόμενα 24ώρα. Απευθύνω έκκληση να λαμβάνετε τα αναγκαία μέτρα αυτοπροστασίας και να ακολουθείτε τις οδηγίες της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας. pic.twitter.com/lOFT9mCEnO
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.