Η ισραηλινή ομοσπονδία επιβεβαίωσε εμμέσως τη συμφωνία του Παναθηναϊκού με τον Όντεντ Κάτας. Αλλά, ο Κάτας δεν θα έρθει μόνος του στην Αθήνα, αλλά θα φέρει και έναν βοηθό της εμπιστοσύνης του.
Όπως αποκαλύπτει η ισραηλινή ιστοσελίδα sport5il, αυτός θα είναι ο Λιορ Λούμπιν.
Το αξιοσημείωτο είναι ότι ο Λιούμπιν αποτελεί παρόμοια περίπτωση με τον Κάτας: δεν είναι ελεύθερος. Προπονεί την Χαποέλ Τσιλμπόα Χαλίλ και θα αφήσει το πόστο του για να ενταχτεί στο επιτελείο του Παναθηναϊκού.
Ο Λιούμπιν έχει εμπειρία από το ελληνικό πρωτάθλημα, αφού αγωνίστηκε μία σεζόν στον Απόλλωνα Πάτρας.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Η Βαλένθια άντεξε μέχρι το 64' απέναντι στη Ρεάλ, στο Μεστάγια, όχι όμως παραπάνω. Καρέρας (65') και Εμπαπέ (90+1') «λύτρωσαν» τη «βασίλισσα» η οποία νίκησε με 2-0 και πλησίασε ξανά στην κορυφή.
Παρόλα αυτά η Γιουβέντους κινδυνεύει να βρεθεί εκτός τροχιάς εξόδου στο Champions League καθώς η Ρόμα μπορεί να την πιάσει στην τέταρτη θέση. Η «Μεγάλη Κυρία» έχανε 2-0
Ως το τέλος θα δοθεί η φετινή μάχη του τίτλου της Super League, όπως δήλωσε ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μετά το ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό.