Ευχάριστα είναι τα νέα για τον Ομάρ Ελαμπντελαουί.
Ο Νορβηγός δεξιός μπακ, που είχε σοβαρό ατύχημα την παραμονή της Πρωτοχρονιας, μίλησε στο κανάλι της Γαλατάσαραϊ για την κατάσταση της υγείας του. Ο πρώην άσος του Ολυμπιακού τόνισε ότι η θεραπεία του πηγαίνει πολύ καλά και η κατάστασή του βελτιώνεται συνεχώς.
«Η θεραπεία μου πηγαίνει πολύ καλά. Η κατάσταση μου βελτιώνεται καθημερινά κάτι που ασφαλώς με χαροποιεί. Εμπιστεύομαι την ιατρική υποστήριξη που έχω λάβει και τους ανθρώπους που ενδιαφέρονται για μένα. Πιστεύω όλα θα είναι καλά στο μέλλον», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Στη συνέχεια ευχαρίστησε τον πρόεδρο της Γαλατάσαραϊ, Μουσταφά Τσενγκίζ και τον προπονητή του στην τουρκική ομάδα, Φατίχ Τερίμ, οι οποίοι βρίσκονται δίπλα του και τον στηρίζουν σε αυτές τις δύσκολες στιγμές.
«Με επισκέφθηκαν πολλές φορές. Είμαι ευγνώμων στον τουρκικό λαό για την υποστήριξη του. Ευχαριστώ τον Υπουργό Υγείας που τηλεφωνεί καθημερινά για να ενημερωθεί για την πορεία της υγείας μου. Είναι δύσκολο να βρω τις κατάλληλες λέξεις για να περιγράψω πόσο ευγνώμων είμαι. Το μόνο που μπορώ να πω είναι πως σας ευχαριστώ όλους».
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Η Ρεάλ Μαδρίτης είχε εξαιρετική επιθετική πολυφωνία απέναντι σε μια Μπαρτσελόνα που δεν είχε λύσεις κι έτσι επικράτησε εύκολα στο ντέρμπι της 22ης αγωνιστικής της Euroleague με 80-61.
Τζα Μοράντ και Ζακ Λαβίν είναι μερικά από τα ονόματα που «ακούγονται» για τους Μπακς προκειμένου να πείσουν τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να παραμείνει στο Μιλγουόκι.
Έγινε γνωστή η ημερομηνία άφιξης του Σαντίνο Αντίνο στην Αθήνα για τον Παναθηναϊκό, με τον 20χρονο αριστερό εξτρέμ να αναμένεται το μεσημέρι της Κυριακής (18/01).