Αμάρυνθος : Σε σοβαρή κατάσταση ο 25χρονος που τραυματίστηκε βουτώντας να πιάσει τον σταυρό
Ο 25χρονος πέρασε χτες τις πόρτες του χειρουργείου του ΚΑΤ, ωστόσο η κατάσταση της υγείας του θεωρείται ακόμα κρίσιμη.
Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται ο 25χρονος που βούτηξε ανήμερα των Θεοφανίων για να πιάσει τον σταυρό στην Αμάρυνθο της Εύβοιας, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά στον αυχένα.
Ο 25χρονος πέρασε χτες τις πόρτες του χειρουργείου του ΚΑΤ, ωστόσο η κατάσταση της υγείας του θεωρείται ακόμα κρίσιμη καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες έχει διαπιστωθεί σοβαρή κάκωση στον αυχένα η οποία επηρεάζει και τη λειτουργία του νωτιαίου μυελού.
Η οικογένεια του νεαρού δεν μπορεί να διανοηθεί την τραγωδία ενώ σύμφωνα με πληροφορίες ο 25χρονος μαζί με τον πατέρα του ξεκίνησαν από τη Δροσιά Ευβοίας όπου μένουν για να πάνε στην Αμάρυνθο προκειμένου να ρίξουν μόνοι τους τον Τίμιο Σταυρό, παρά το γεγονός ότι δεν επιτρεπόταν.
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο λόγος που το έκαναν ήταν για να προσευχηθούν για ένα άλλο μέλος της οικογένειας το οποίο πάσχει από λευχαιμία.
Όπως λένε κάτοικοι της Αμαρύνθου ουδέποτε στο παρελθόν έριχνε ο παπάς τον Τίμιο Σταυρό από το συγκεκριμένο σημείο αφού ακριβώς μέσα στο νερό υπάρχουν βράχια.
Η επιχείρηση διακομιδής
Μόλις ο νεαρός έπεσε στα παγωμένα νερά και τραυματίστηκε άμεσα έσπευσαν δίπλα του και τα άλλα άτομα τα οποία είχαν βουτήξει, προκειμένου να τον ανασύρουν.
Άμεσα στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, αλλά οι διασώστες δεν κατάφεραν να μετακινήσουν τον νεαρό μέσα από το νερό, ενώ έπειτα μετέβη καΐκι στο σημείο, ώστε να μεταφέρει τον νεαρό στο λιμάνι.
Ο νεαρός άνδρας μεταφέρθηκε αρχικά στο νοσοκομείο Χαλκίδας όπου η διάγνωση των γιατρών μιλούσε για τετραπληγία συνεπεία του κατάγματος.
- Λάρισα: Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. 47χρονος κρεοπώλης για διακίνηση ναρκωτικών
- Ρευματοκλοπές: Στα 450 εκατ. ευρώ ετησίως το κόστος – Στα 60 ευρώ η επιβάρυνση ανά λογαριασμό
- Το ερώτημα που έχει διχάσει τους σταρ του Χόλιγουντ – Είναι ή δεν είναι το Die Hard χριστουγεννιάτικη ταινία;
- Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης Δήμου Πειραιά: Ευρύ φάσμα δράσεων εστιάζοντας στις ευρωπαϊκές αξίες
- Οι αμοιβές των μάνατζερ εκτοξεύονται
- Καρυστιανού: Ο έλεγχος της ΑΑΔΕ δεν έγινε μόνο για τον εκφοβισμό αλλά για να μάθουν με ποιους συνεργαζόμαστε
- Ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης στην Χριστουγεννιάτικη γιορτή του Σωματείου Ναυτικών Γονέων ΑμεΑ
- Αγρότες: Με τα τρακτέρ τους οδεύουν για τις σήραγγες των Τεμπών – Θα τις κλείσουν για 5 ώρες μόνο για τα φορτηγά
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 22.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/chris-leggat-2iOqib5eLE8-unsplash-315x220.jpg)




































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442