Την Τρίτη (29/12) ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Χίμκι στη Μόσχα για την 17η αγωνιστική της Euroleague, με τους «ερυθρόλευκους» να συνεχίζουν την προετοιμασία τους για το κρίσιμο ματς.
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα, ενόψει και της αναμέτρησης με την ομάδα της Μόσχας. Ο Κώστας Παπανικολάου ήταν και πάλι απών από τη σημερινή προπόνηση, με τον 30χρονο παίκτη να είναι τραυματίας.
Αντίθετα, Γιώργος Πρίντεζης και Οκτάβιους Έλις γυμνάστηκαν για τρίτη μέρα χωρίς την παραμικρή ενόχληση και έτσι θα ενισχύσουν τις προσπάθειες των Πειραιωτών στη Ρωσία.
Αύριο, στις 15:30 το μεσημέρι οι «ερυθρόλευκοι» θα πετάξουν με πτήση τσάρτερ για τη Μόσχα, που ναύλωσαν για μία ακόμα φορά φέτος οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Η Ρεάλ Μαδρίτης είχε εξαιρετική επιθετική πολυφωνία απέναντι σε μια Μπαρτσελόνα που δεν είχε λύσεις κι έτσι επικράτησε εύκολα στο ντέρμπι της 22ης αγωνιστικής της Euroleague με 80-61.
Τζα Μοράντ και Ζακ Λαβίν είναι μερικά από τα ονόματα που «ακούγονται» για τους Μπακς προκειμένου να πείσουν τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να παραμείνει στο Μιλγουόκι.
Έγινε γνωστή η ημερομηνία άφιξης του Σαντίνο Αντίνο στην Αθήνα για τον Παναθηναϊκό, με τον 20χρονο αριστερό εξτρέμ να αναμένεται το μεσημέρι της Κυριακής (18/01).