Οι Λος Άντζελες Λέικερς επικράτησαν εύκολα των Ντάλας Μάβερικς με 138-115, φτάνοντας στην πρώτη τους νίκη στην εφετινή αγωνιστική περίοδο.
Για την ομάδα του Φρανκ Βόγκελ, ο Ντέιβις ήταν ο πρώτος σκόρερ, με τον έμπειρο σέντερ να μετράει 28 πόντους. Οι ΛεΜπρόν Τζέιμς (22 πόντοι-10 ασίστ), Μοντρέζλ Χάρελ (22 πόντοι) και Ντένις Σρούντερ (18 πόντοι) ακολούθησαν για τους γηπεδούχους.
Από την άλλη, δεύτερη ήττα για το Ντάλας, που είχε σε εκπληκτική βραδιά τον Λούκα Ντόντσιτς (27 πόντοι, 7 ασίστ).
Οι Λιμνάνθρωποι ξέφυγαν στο σκορ από το δεύτερο δεκάλεπτο, απλουστεύοντας τα πράγματα για το ροζ φύλλο του αγώνα. Πρώτη νίκη λοιπόν για τους Λέικερς που θα προσπαθήσουν να υπερασπιστούν το δαχτυλίδι της προηγούμενης σεζόν.
Μπορεί τα New Year's resolutions να μοιάζουν λίγο αστεία, αλλά αν είναι να μπούμε σε αυτό το «παιχνίδι» ας το κάνουμε σωστά. Τα μυστικά για να πετύχουμε τους στόχους μας.
Όλα όσα είπαν ο προπονητής του Ολυμπιακού Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ και ο τερματοφύλακας Κωνσταντής Τζολάκης στη συνέντευξη Τύπου του τελικού του Betsson Super Cup, κόντρα στον ΟΦΗ.
Ο τεχνικός του ΟΦΗ, Χρήστος Κόντης, μίλησε για τον τελικό του Betsson Super Cup απέναντι στον Ολυμπιακό και στάθηκε στο μεγάλο κίνητρο που έχει η ομάδα του παίζοντας απέναντι στους νταμπλούχους.
Ο προπονητής του Παναθηναϊκού Ράφα Μπενίτεθ εξέφρασε την αντίρρησή του για την αύξηση των ομάδων του Μουντιάλ, εξηγώντας πως το πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστής είναι ήδη πολύ επιβαρυμένο.
Παρακολουθήστε σε live streaming στις 19:00 από το Παγκρήτιο στάδιο την κοινή συνέντευξη Τύπου του Ολυμπιακού και του ΟΦΗ εν όψει του Betsson Super Cup (3/1/2026, 17:00).