Το βράδυ της Τετάρτης πραγματοποιήθηκε η κλήρωση για την ημιτελική φάση του Λιγκ Καπ Αγγλίας, με το αποτέλεσμα να βγάζει ντέρμπι του Μάντσεστερ.
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα υποδεχθεί την Μάντσεστερ Σίτι, ενώ, στον άλλο ημιτελικό, η Τότεναμ θα φιλοξενήσει την Μπρέντφορντ.
Οι δυο ημιτελικοί είναι μονοί και θα διεξαχθούν την εβδομάδα που ξεκινάει στις 4 Ιανουαρίου και θα γίνουν σε ουδέτερη έργα και πιο συγκεκριμένα στο Γουέμπλεϊ, με τον τελικό να είναι προγραμματισμένος για τις 25 Απριλίου στο ίδιο γήπεδο.
Οι συμπατριώτες του Σάσα Βεζένκοφ περιμένουν πώς και πως για να δουν από κοντά τον Βούλγαρο διεθνή, με τους υπεύθυνους του γηπέδου να ανοίγουν και το πάνω διάζωμα.
Η ομάδα της Κηφισιάς έχει πετύχει κάτι παραπάνω από έναν άθλο στη μεγάλη κατηγορία του γυναικείου βόλεϊ και τα επιτεύγματα της συνθέτουν μία μοναδική αθλητική ιστορία.
Δύο αγωνιστικές μένουν για το τέλος της κανονικής διάρκειας της Euroleague και το «Figurei8ht» έβγαλε νέο ανανεωμένο πίνακα με τα ποσοστά που αφορούν την οκτάδα της διοργάνωσης.