Μια ακόμη ξεχωριστή στιγμή στη Λίβερπουλ έζησε ο Γιούργκεν Κλοπ, καθώς αναδείχθηκε κορυφαίος προπονητής της χρονιά στα βραβεία «The Best» της FIFA.
Ο Γερμανός τεχνικός οδήγησε τους «κόκκινους» στην κορυφή της Αγγλίας για πρώτη φορά μετά από 30 χρόνια και πήρε το βραβείο του κορυφαίου προπονητή για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.
Ο 52χρονος άφησε πίσω του στην ψηφοφορία τον Χάνσι Φλικ της Μπάγερν Μονάχου, ο οποίος έκανε τρεμπλ με τους Βαυαρούς, και τον Μαρσέλο Μπιέλσα της Λιντς.
«Δεν είμαι ο καλύτερος, αλλά κέρδισα το βραβείο, άρα αυτό είναι αρκετά καλό από μόνο του», δήλωσε αστειευόμενος ο Κλοπ για τη βράβευσή του.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Και μαθηματικά στα πλέι οφ του Europa League ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός, με τον δικέφαλο να ελπίζει ακόμη και για την 8άδα. Βαθμολογία, αποτελέσματα της League Phase μετά την 7η αγωνιστική και το πρόγραμμα της 8ης.
Με ωραίο γκολ του Ανάς Ζαρουρί ο ανώτερος Παναθηναϊκός έφερε ισοπαλία 1-1 με τη Φερεντσβάρος και πέρασε μαθηματικά στην ενδιάμεση φάση. O Γιουσούφ το 1-0, δεν παίζει με Ρόμα ο Σβιντέρσκι.