Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Κλείνει τον Ουπαμεκανό η Μπάγερν Μονάχου

Κλείνει τον Ουπαμεκανό η Μπάγερν Μονάχου

Πιο κοντά από ποτέ είναι η μεταγραφή του νεαρού στόπερ στον γερμανικό σύλλογο…

Ο Ζερόμ Μπόατενγκ θα φύγει τον Ιανουάριο από την Μπάγερν Μονάχου και ο Νταγιό Ουπαμεκανό αναμένεται να είναι ο αντικαταστάτης του στην άμυνα της πρωταθλήτριας Ευρώπης.

Σύμφωνα με γερμανικά ΜΜΕ η ομάδα της Βαυαρίας έχει αποφασίσει να παραχωρήσει τον Μπόατενγκ, στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο τον Ιανουάριο, ώστε να ενισχύσει τα οικονομικά της, που επλήγησαν από την πανδημία του κορονοϊού και ο τεχνικός, Χάνσι Φλικ, έχει εισηγηθεί την απόκτηση του 21χρονου Γάλλου αμυντικού της Λειψίας, ο οποίος πρόσφατα ανανέωσε το συμβόλαιο του έως το καλοκαίρι του 2023.

Σύμφωνα με τα σχετικά ρεπορτάζ η Μπάγερν έχει σχεδόν ολοκληρώσει τις επαφές με τη Λειψία και τις επόμενες ημέρες πρόκειται να καταθέσει πρόταση 60 εκατ. ευρώ για την απόκτηση του. Για τον Ουπαμεκανό έχει δείξει ενδιαφέρον η Λίβερπουλ και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά ο ίδιος προτιμά να παίξει στην Μπάγερν.

Ο Γάλλος αμυντικός διαθέτει ήδη μεγάλη εμπειρία, καθώς έχει καταγράψει 129 συμμετοχές με τη φανέλα της Λειψίας σε όλες τις διοργανώσεις.

Στο μεταξύ, ο διευθύνων σύμβουλος της πρωταθλήτριας Ευρώπης, Καρλ Χάιντς Ρουμενίγκε, έβαλε τέλος στη φημολογία περί παραχώρησης του Κίνγκσλεϊ Κομάν: «Πολλά ακούγονται για τον Κίνγκσλεϊ, αλλά τίποτα από αυτά δεν είναι αλήθεια. Είναι εξαιρετικά πολύτιμος για εμάς και δεν πρόκειται να παραχωρηθεί».

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024