Δεν σηκώνει πανηγυρισμούς η περίσταση, αφού η τρίτη συνεχόμενη νίκη του Παναθηναϊκού στο πρωτάθλημα δεν μπορεί να θεωρηθεί επίτευγμα για το μέγεθος του Συλλόγου. Ωστόσο, με βάση τα φετινά δεδομένα, είναι ένα σημείο καμπής για την ομάδα, το οποίο σηματοδοτεί την επαναφορά της στην κανονικότητα.
Ο Παναθηναϊκός νίκησε 2-0 τον ΠΑΣ Γιάννινα χωρία να είναι τόσο κυριαρχικός όσο ήταν με την ΑΕΚ, αλλά με ξεκάθαρη συνέχεια και βελτίωση στην απόδοση του. Τον τελευταίο μήνα ο Λάζλο Μπόλονι διορθώνει ένα-ένα τα κακώς κείμενα, σταδιακά και με σιγουριά. Αυτό φαίνεται στο γήπεδο σε όλους τους τομείς: δημιουργία, κυκλοφορία, εκτέλεση, ανασταλτική λειτουργία.
Θαύματα δεν γίνονται και το έχουμε επισημάνει: για αυτό υφίσταται ένα νεκρό διάστημα σε ακόμα ένα παιχνίδι πριν το φινάλε. Βέβαια, η υποχώρηση του Παναθηναϊκού συνέπεσε με την αλλαγή του Κουρμπέλη, ο οποίος πονάει στους προσαγωγούς και με την εξάντληση του Μαουρίσιο. Οι δύο παίκτες είχαν κερδίσει τον «άξονα» για το Τριφύλλι και παρείχαν ασφάλεια.
Μέσα σε τρία λεπτά, και μάλιστα στο φινάλε (86′-89′), η Ίντερ έκανε το 1-2, 3-2, νίκησε την Κόμο και πήρε το εισιτήριο για τον τελικό του Κυπέλλου Ιταλίας
Η Μπράιτον ήταν εντυπωσιακή απέναντι στην Τσέλσι, τη συνέτριψε με σκορ 3-0 και πλέον κάνει όνειρα Ευρώπης, βάζοντας τους «μπλε» σε σοβαρό κίνδυνο να μην τα καταφέρουν.
Στις 22 Απριλίου του 2024, η ομάδα Κ19 του Ολυμπιακού στέφθηκε πρωταθλήτρια Ευρώπης κατακτώντας το Youth League στην Ελβετία. Μια επιτυχία μυθικών διαστάσεων για την ομάδα του Πειραιά