Θεσσαλονίκη : Μεγάλη απάτη με λεία 22.850 ευρώ – Πώς δρούσαν οι δύο συνεργοί
Με την πρόφαση της τακτοποίησης οφειλής, δύο άτομα εξαπάτησαν ένα άλλο άτομο στην Ημαθία αποσπώντας περισσότερα από 22.000 ευρώ
Με την πρόφαση της τακτοποίησης οφειλής, δύο άτομα εξαπάτησαν ένα άλλο άτομο στην Ημαθία αποσπώντας περισσότερα από 22.000 ευρώ.
Πρόκειται για μία γυναίκα, η οποία συνελήφθη σε περιοχή της Αχαΐας και έναν άγνωστο συνεργό της ο οποίος αναζητείται καθώς είχε πείσει έναν ημεδαπό να μεταφέρει στο λογαριασμό της 22.850 ευρώ.
Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την έρευνα, το πρωί της 3ης Δεκεμβρίου 2020, ο συνεργός της συλληφθείσας προσποιούμενος γνωστό πρόσωπο ενός ημεδαπού άνδρα στην Ημαθία, ήρθε σε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί του για την τακτοποίηση οφειλής που εκκρεμούσε μεταξύ τους.
Στην συνέχεια δίνοντας οδηγίες στον ημεδαπό, τον κατεύθυνε παραπλανητικά να καταθέσει σε τραπεζικό λογαριασμό της γυναίκας, το χρηματικό ποσό των 22.850 ευρώ.
Μετά από κινητοποίηση των αστυνομικών, η γυναίκα εντοπίσθηκε σε περιοχή της Αχαΐας και συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Δυτικής Αχαΐας.
Η έρευνα των αστυνομικών συνεχίζεται για να εξακριβωθεί η τυχόν συμμετοχή τους και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις, καθώς και για την ταυτοποίηση των στοιχείων του συνεργού της.
Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ
- Καταζητούμενος από το Top 10 του FBI συνελήφθη στο Μεξικό
- Οι ΗΠΑ σκότωσαν «ηγέτη συνδεόμενο με την Αλ Κάιντα» στη Συρία
- Κατάσχεση – «μαμούθ» στον Παναμά με περισσότερους από 5 τόνους να πέφτουν στα χέρια των αρχών
- Χάος στη Γουατεμάλα – Μέλη συμμορίας κρατούν ομήρους 46 φρουρούς σε 3 φυλακές [βίντεο]
- Συρία: Ο στρατός πήρε τον έλεγχο στρατιωτικού αεροδρομίου, φράγματος και πετρελαιοπηγών
- Φθηνότερα αυτοκίνητα ή ακριβότερα καύσιμα; Το στοίχημα Τραμπ διχάζει την αγορά
- Φωτιά στα Καζάνια στο Πέραμα: «Κλείστε τα παράθυρα των σπιτιών σας» – Ήχησε το 112
- OnlyFans: Πόσο απειλούνται οι δημιουργοί του με «φόρο αμαρτίας»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 18.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/spenser-sembrat-i607NbWkXow-unsplash-315x220.jpg)











![Χάος στη Γουατεμάλα – Μέλη συμμορίας κρατούν ομήρους 46 φρουρούς σε 3 φυλακές [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/guatemala-prison-121x85.jpg)





















![Χάος στη Γουατεμάλα – Μέλη συμμορίας κρατούν ομήρους 46 φρουρούς σε 3 φυλακές [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/guatemala-prison-315x220.jpg)































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442