Η Μπαρτσελόνα επικράτησε με 4-0 της Οσασούνα για την 11η αγωνιστική της La Liga. Οι «μπλαουγκράνα» ήταν εξαιρετικοί και πραγματοποίησαν μία πολύ καλή εμφάνιση μετά από καιρό. Ωστόσο, μία στιγμή ήταν αυτή που έκλεψε την παράσταση.
Συγκεκριμένα, στο 73ο λεπτό, ο Λιονέλ Μέσι διαμόρφωσε με ένα εξαιρετικό γκολ, το τελικό 4-0, όμως ο τρόπος που το πανηγύρισε, ήταν άκρως συγκινητικός. Ο Αργεντινός αστέρας δεν γινόταν να ξεχάσει τον θάνατο του Ντιέγκο Μαραντόνα, με τον οποίο είχαν πολύ στενή επαφή.
Ο άσος της Μπαρτσελόνα μετά το γκολ, έβγαλε την φανέλα του και από κάτω, φορούσε την φανέλα της Νιούελς, την οποία είχε και ο Ντιέγκο Μαραντόνα όταν έπαιζε σε εκείνη την ομάδα. Ταυτόχρονα, κοίταξε τον ουρανό και αφιέρωσε το γκολ στη μνήμη του Αργεντινού «θρύλου».
Μπορεί τα New Year's resolutions να μοιάζουν λίγο αστεία, αλλά αν είναι να μπούμε σε αυτό το «παιχνίδι» ας το κάνουμε σωστά. Τα μυστικά για να πετύχουμε τους στόχους μας.
Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ με 21 πόντους (4/5διπ., 3/8τριπ., 4/4β.), 4ριμπ., 3ασ., 1κλ. και 23 στην αξιολόγηση, ήταν καταλυτικός για τον Ολυμπιακό σε ένα ακόμη ντέρμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό.
Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 10 πόντους και 9 ριμπάουντ, όντας το «κλειδί» του Ολυμπιακού, όπως «μαρτυρά» και η επίδοσή του στο ranking της Euroleague.
Ο Εργκιν Αταμάν στάθηκε στην πολύ καλή απόδοση του Βεζένκοφ μετά την ήττα του Παναθηναϊκού από τον Ολυμπιακό, ενώ παραδέχθηκε ότι κάποιοι παίκτες του φοβούνται μετά από τόσες σερί ήττες.