Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Το ΝΒΑ ξεκινάει στις 22 Δεκεμβρίου! (pic)

Το ΝΒΑ ξεκινάει στις 22 Δεκεμβρίου! (pic)

Το ΝΒΑ ανακοίνωσε κι επίσημα πως το πρώτο τζάμπολ για τη νέα σεζόν θα γίνει στις 22 Δεκεμβρίου, καθώς υπήρξε συμφωνία της λίγκας με την Ένωση Παικτών. Όλες οι αποφάσεις για Free Agency, ντραφτ, salary cap και training camps.

Το ΝΒΑ, το Συμβούλιο των Ιδιοκτητών και η Ένωση παικτών συμφώνησαν σε όλα για την έναρξη της νέας σεζόν και πλέον είναι και επίσημο πως το πρώτο τζάμπολ θα γίνει στις 22 Δεκεμβρίου.

Όπως ανακοίνωσε το ΝΒΑ, κατόπιν συμφωνίας όλων των πλευρών, βρέθηκε η χρυσή τομή στα βασικά ζητήματα που τους απασχολούσαν και πλέον τα πάντα μπήκαν σε μια σειρά από τη Free Agency, μέχρι το ντραφτ και φυσικά μέχρι την έναρξη της regular season.

Στην ανακοίνωση λοιπόν εκτός από την «πρώτη» της σεζόν 2020/21 αποφασίστηκε η Free Agency (οι συζητήσεις των ομάδων με τους ελεύθερους παίκτες και οι πιθανές προφορικές συμφωνίες) να ξεκινήσει στις 20 Νοεμβρίου, δηλαδή δύο ημέρες μετά το ΝΒΑ Draft, ενώ από τις 22 Νοεμβρίου θα μπορούν οι προφορικές συμφωνίες να μετουσιωθούν σε υπογραφές.

Αξίζει να σημειωθεί πως το salary cap θα μείνει σταθερό στα 109.1 εκατ. δολάρια και ο φόρος πολυτελείας θα εφαρμόζεται από τα 132.6 εκατ. δολάρια παρά τις απώλειες εσόδων εξαιτίας της πανδημίας, ενώ παράλληλα συμφωνήθηκε τα επόμενα χρόνια να ανεβαίνει ανάμεσα στο 3% και το 10%.

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, τα training camp των ομάδων θα αρχίσουν την πρώτη του Δεκέμβρη, ενώ αντί για 82 ματς η regular season θα έχει 72 φέτος λόγω των ειδικών συνθηκών.

Δείτε την επίσημη ανακοίνωση του ΝΒΑ:

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024