Ο 25χρονος πάουερ φόργουορντ του Προμηθέα Πάτρας ανακοίνωσε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram πως έχει βρεθεί θετικός στον ιό εδώ και έξι μέρες.
Πριν από λίγα 24ωρα η ομάδα της Πάτρας γνωστοποίησε πως μετά από τεστ σε παίκτες και τεχνικό επιτελείο ανιχνεύτηκαν τρία θετικά δείγματα στον Covid-19 και όπως φαίνεται ο ένας είναι ο πρώην άσος του Ολυμπιακού.
Ο αρχηγός του Προμηθέα έγραψε χαρακτηριστικά: «Έξι μέρες με κοροναϊό… Μια δύσκολη εμπειρία για εμένα. Ελπίζω να τελειώσει σύντομα…»
Η ομάδα του Μάκη Γιατρά δεν είναι η μόνη που έχει κρούσματα από το ελληνικό πρωτάθλημα, καθώς ο Παναθηναϊκός μετράει άλλα δύο, η Λάρισα ένα, ενώ το Λαύριο συνολικά 13 (!).
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Η 38η και τελευταία αγωνιστική της Euroleague ξεκαθάρισε την κατάσταση της εξάδας, με τις ομάδες που απομένουν για τα play in να έχουν μπροστά τους -πέρα από τα play off- και μια αρνητική παράδοση…
Ο Ολυμπιακός κατέλαβε την 1η θέση στην κανονική περίοδο της Euroleague και Παναθηναϊκός την 7η. Δείτε πως μπορούν να «πέσουν» μαζί οι δύο «αιώνιοι» στα πλέι οφ της διοργάνωσης.