Μήνυμα στον λαό της Γαλλίας και στον Εμανουέλ Μακρόν για την τρομοκρατική επίθεση στη Νίκαια, που είχε σαν αποτέλεσμα τον θάνατο τριών αθώων ανθρώπων, έστειλε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου.
Η κ. Σακελλαροπούλου, με ανάρτησή στο Twitter, ανέφερε στα γαλλικά: «Όλη η αλληλεγγύη μου προς τον γαλλικό λαό και τον Πρόεδρο Εμανουέλ Μακρόν για την τρομοκρατική επίθεση στη Νίκαια. Οι κοινές μας αξίες διακυβεύονται. Η Ευρώπη δεν θα υποχωρήσει στον θρησκευτικό φανατισμό και τη μισαλλοδοξία».
Δείτε το tweet της ΠτΔ:
Toute ma solidarité au peuple français et au Président @EmmanuelMacron pour l'attaque terroriste de #Nice. Nos valeurs communes sont en péril. L’Europe ne cédera pas au fanatisme religieux et à l'intolérance.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας