Μία πρόκληση έχει μπροστά του ο Λιονέλ Μέσι στο αυριανό (24/10, 17:00) «El Clasico». ο Αργεντινός σούπερ σταρ, θα επιχειρήσει να σκοράρει ξανά απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης, μετά από 900 ημέρες.
Είναι αλήθεια ότι ο Μέσι έχει «κολλήσει» στα τελευταία παιχνίδια απέναντι στη μεγάλη αντίπαλο των Καταλανών.
Το τελευταίο του γκολ ήταν στις 6 Μαΐου 2018, όταν στο 52ο λεπτό του αγώνα έβαλε μπροστά την Μπαρτσελόνα με 2-1 στο «Camp Nou».
Από τότε, πέρασαν 900 μέρες, ή διαφορετικά, συνολικά 440 λεπτά, έχοντας παίξει πέντε από τα έξι «El Clasico» χωρίς να μπορεί να σκοράρει.
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Ο Ολυμπιακός δικαιώθηκε με την προσφυγή του στο ΑΣΕΑΔ για την υπόθεση του Ταϊρίκ Τζόουνς, με την ποινή των τριών αγωνιστικών και το πρόστιμο να μην ισχύουν πλέον.