Βέλγιο : Στην εντατική η υπουργός Εξωτερικών, Σοφί Βιλμές
Στο νοσοκομείο διακομίσθηκε χθες, Τετάρτη, το βράδυ η υπουργός Εξωτερικών και πρώην πρωθυπουργός του Βελγίου Σοφί Βιλμές, η οποία είχε βρεθεί θετική στον κοροναϊό.
Στο νοσοκομείο διακομίσθηκε χθες, Τετάρτη, το βράδυ η υπουργός Εξωτερικών και πρώην πρωθυπουργός του Βελγίου Σοφί Βιλμές, η οποία είχε βρεθεί θετική στον κοροναϊό.
Η Σοφί Βιλμές νοσηλεύεται στην εντατική και σύμφωνα με εκπρόσωπό της, «η κατάστασή της είναι σταθερή, έχει επαφή με το περιβάλλον και την φροντίζουν καλά. Χρειάζεται ιατρική επίβλεψη και νοσηλεύτηκε με συμβουλή του γιατρού της. Διεξάγεται προσεκτική και πολύ επαγγελματική παρακολούθηση από το ιατρικό προσωπικό», αναφέρει η βελγική εφημερίδα La Libre.
H Βιλμές, όπως αναφέρει το ΑΠΕ, είχε ενημερώσει ότι βρέθηκε θετική στην Covid-19 το περασμένο Σάββατο.
- Εντατικοί έλεγχοι στην αγορά ενόψει Πάσχα – Πώς διαμορφώνονται οι τιμές
- Μην τα παρατάς: Επτά τρόποι για να «νικήσεις» την αναβλητικότητα
- Η Χεζμπολάχ εξαπέλυσε επιθέσεις εναντίον του Ισραήλ
- Αναφορές ότι οι ιρανοί διαπραγματευτές έφτασαν στο Πακιστάν ενόψει των συνομιλιών με τις ΗΠΑ
- Γιατί περνάμε κάτω από τον Επιτάφιο – Τι συμβολίζει το έθιμο της Μεγάλης Παρασκευής
- Από τον ενθουσιασμό στην καχυποψία – Πώς και γιατί η Gen Z έφτασε να σαμποτάρει την AI
- Νέες ταινίες: «Νηστεία» στις σκοτεινές αίθουσες
- Αρκάς: Η καλημέρα της Μεγάλης Παρασκευής
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 10.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/nazar-shkribliak-Y9WdqTFzZVw-unsplash-1-315x220.jpg)
































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442