Στην Αγγλία τιμωρούνται : «Καμπάνα» για τον VAR του Έβερτον – Λίβερπουλ
Ο Ντέιβιντ Κουτ, ο υπεύθυνος του VAR στο Έβερτον – Λίβερπουλ, που δεν απέβαλε τον Πίκφορντ και ακύρωσε το γκολ των πρωταθλητών, τιμωρήθηκε για τα λάθη του στο ντέρμπι του Μερσεϊσάιντ
Την ώρα που στην Ελλάδα οι διαιτητές που κάνουν κραυγαλέα λάθη, ακόμα και με τη χρήση του VAR, συνεχίζουν να σφυρίζουν από Κυριακή σε Κυριακή με τις… ευλογίες του Μαρκ Κλάτενμπεργκ, στην Αγγλία έχουν… κανονικό ποδόσφαιρο.
Και όποιος κάνει λάθη τιμωρείται.
Ο Ντέιβιντ Κουτ ήταν ο άνθρωπος που ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων σε ολόκληρο το Νησί με τις αποφάσεις του στο ματς της Έβερτον με τη Λίβερπουλ.
Κυρίως για τη φάση όπου δεν τιμώρησε τον Πίκφορντ με κόκκινη κάρτα για το… εγκληματικό μαρκάρισμα πάνω στον Φαν Ντάικ, που έφερε και το σοβαρό τραυματισμό του ολλανδού στόπερ.
Ο Κουτ εξόργισε τους ανθρώπους της Λίβερπουλ με τις αποφάσεις του, και σύμφωνα με όσα αναφέρουν τα ΜΜΕ της Αγγλίας τιμωρήθηκε από την ομοσπονδία για την επόμενη αγωνιστική.
Ο συγκεκριμένος ήταν υπεύθυνος VAR στο ντέρμπι του Μερσεϊσάιντ, και εκτός από τη φάση του Πίκφορντ, που έπρεπε να είχε αποβληθεί, αλλά δεν ειδοποίησε το διαιτητή, είναι εκείνος που ακυρώνει το γκολ του Χέντερσον στο φινάλε.
Ένα γκολ που έπρεπε να έχει μετρήσει, αφού δεν υπήρχε οφσάιντ.
Η Λίβερπουλ εξέφρασε πολλάκις τη δυσαρέσκειά της, και ιδιαίτερα όταν έγιναν γνωστά τα αποτελέσματα των εξετάσεων του Φαν Ντάικ.
Και το όργανο που είναι υπεύθυνο για τους αξιωματούχους του αγώνα αποφάσισε πως ο Κουτ ούτε θα σφυρίξει ούτε θα είναι υπεύθυνος VAR το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, αλλά θα τιμωρηθεί με τον περιορισμό του σε τέταρτο διαιτητή στο ματς της Γουέστ Χαμ με τη Μάντσεστερ Σίτι.
Το Περιστέρι Betsson την... πλήρωσε για την ήττα του Ολυμπιακού στη Βαρκελώνη, με τους «ερυθρόλευκους» να σοβαρεύονται στο δεύτερο ημίχρονο και να διαλύουν τον αντίπαλό τους με 105-62, για τη 10η νίκη τους στο πρωτάθλημα σε ισάριθμες αγωνιστικές.
LIVE: Ατρόμητος – ΠΑΟΚ. Παρακολουθήστε live στις 18:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ατρόμητος – ΠΑΟΚ για τη 14η αγωνιστική της Stoiximan Super League. Τηλεοπτικά από το Novasports 2.
Ντούσαν Κέρκεζ και Ραζβάν Λουτσέσκου, ανακοίνωσαν τις 11άδες με τις οποίες θα αγωνιστούν Ατρόμητος και ΠΑΟΚ στο ματς που κάνει σέντρα στις 18:00 στο Περιστέρι για την 14η αγωνιστική της Super League.