Οι BTS και οι θαυμαστές τους έκαναν πρωτοσέλιδα νωρίτερα φέτος, όταν δώρισαν ένα εκατομμύριο δολάρια στο κίνημα «Black Lives Matter».

Στη συνέχεια, οι θαυμαστές του super γκρουπ της K-pop διπλασίασαν τη δωρεά σε 25 ώρες.

Μιλώντας στο Variety, το συγκρότημα από τη Νότια Κορέα έστρεψε την προσοχή στην προκατάληψη.

'We aren't trying to send out some grandiose message…It's about us being against racism and violence. Most people would be against these things.'

Δημοσιεύτηκε από CTV News στις Δευτέρα, 5 Οκτωβρίου 2020

«Πιστεύουμε ότι η προκατάληψη δεν πρέπει να γίνεται ανεκτή, δεν έχει θέση. Αρχίσαμε να συζητάμε τι μπορούμε να κάνουμε για να βοηθήσουμε, είτε πρόκειται για δωρεά είτε για κάτι άλλο. Εκεί ξεκίνησε η συζήτηση – απλά προσπαθώντας να δούμε τι θα μπορούσαμε να κάνουμε για να μετριάσουμε αυτήν την προκατάληψη», είπε ο Jin.

Ο Suga από τη μεριά του, όπως μεταδίδει σχετικά το ΑΠΕ διευκρίνισε ότι τα μέλη του γκρουπ δεν θεωρούν ότι είναι «πολιτικοί», αλλά οι «πρωτοβουλίες τους» είναι αυτό που θέλει να ακολουθήσει κάποιος, ο οποίος επιθυμεί να ζήσει σε έναν δίκαιο κόσμο.

Back in June, BTS made headlines around the world after making a staggering donation of $1 million USD to the Black…

Δημοσιεύτηκε από Korea Trend News στις Παρασκευή, 2 Οκτωβρίου 2020

«[Όσον αφορά την υποστήριξη του Black Lives Matter], νομίζω ότι είναι πολύ απλό. Έχει να κάνει με το ότι είμαστε κατά του ρατσισμού και της βίας. Οι περισσότεροι άνθρωποι θα ήταν ενάντια σε αυτά τα πράγματα. Έχουμε βιώσει και εμείς προκατάληψη. Θέλουμε απλώς να τονίσουμε ότι πιστεύουμε ότι είναι δικαίωμα όλων να μην υφίστανται ρατσισμό ή βία» συνέχισε ο Suga.

Ο RM πρόσθεσε: «Ο στόχος μας και αυτό που πραγματικά θέλουμε να δούμε είναι να μπορούν όλοι να ζήσουν ασφαλείς ζωές».

«Αυτό, στο οποίο πραγματικά θέλουμε να εστιάσουμε είναι ότι πολλοί νέοι σε όλο τον κόσμο υποφέρουν λόγω της πανδημίας. Πιστεύουμε ότι αυτό που μπορούμε και πρέπει να κάνουμε είναι να δώσουμε ελπίδα και ενέργεια στους ανθρώπους – σε όλους, αλλά στους νέους, ειδικά – που πλήττονται από αυτήν την πανδημία» τόνισε.

Οι BTS συνεργάζονται επίσης με τη UNICEF για την καταπολέμηση της βίας, μεταξύ άλλων πρωτοβουλιών.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr