Κοροναϊός: Σε σοβαρή κατάσταση 28χρονος στο νοσοκομείο της Πάτρας
Συναγερμός έχει σημάνει στο νοσοκομείο του Ρίο, καθώς έξι άτομα νοσηλεύονται εκεί με κοροναϊό, ενώ μάλιστα ένας 28χρονος είναι σε σοβαρή κατάσταση.
Συναγερμός έχει σημάνει στο νοσοκομείο του Ρίο, καθώς έξι άτομα νοσηλεύονται εκεί με κοροναϊό, ενώ μάλιστα ένας 28χρονος είναι σε σοβαρή κατάσταση.
Σύμφωνα με πληροφορίες τα δύο από αυτά τα κρούσματα είναι σε πιο σοβαρή κατάσταση και νοσηλεύονται στην ειδικά διαμορφωμένη μονάδα εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου.
Πρόκειται για μία 72χρονη γυναίκα που μεταφέρθηκε στην Πάτρα και για έναν 28χρονο ο οποίος κατάγεται από τη Δυτ. Αχαΐα και δεν αντιμετώπιζε κάποιο πρόβλημα υγείας.
«Η κατάσταση της υγείας του 28χρονου είναι σοβαρή όμως ακόμα δεν έχει διασωληνωθεί. Και οι δύο σοβαρά ασθενείς που βρίσκονται στη μονάδα είναι σε σοβαρή αλλά σταθερή κατάσταση» λέει στο thebest.gr ο καθηγητής Χαράλαμπος Γώγος.
- Σεισμός 4,8 Ρίχτερ νοτιοδυτικά της Λακωνίας
- Κίνα: Έτοιμη από καιρό για την κρίση
- Η προφητική ατάκα του Μιρτσέα Λουτσέσκου: «Το να πεθάνεις στο γήπεδο είναι το πιο όμορφο πράγμα…»
- Χαλκιδική: Εξαφανίστηκε 17χρονος από χώρο φιλοξενίας
- Ζελένσκι: Έτοιμο για εκεχειρία με την Ρωσία το Κίεβο – Χαιρετίζει την κατάπαυση του πυρός ΗΠΑ-Ιράν
- «Εκείνη η αχαρακτήριστη ενδυματολογική επιλογή της Τραμπ»
- Πάνω από 1.800 έλεγχοι στην αγορά εν όψει Πάσχα – Πόσες παραβάσεις εντοπίστηκαν
- Η UEFA ανακοίνωσε ενός λεπτού σιγή σε όλους τους αγώνες για τον Μιρτσέα Λουτσέσκου
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 08.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/michael-heng-HXM4NOBOzXc-unsplash-315x220.jpg)












![Πειραιάς: Στο λιμάνι ο Κικίλιας – Πασχαλινές ευχές σε εργαζόμενους και ταξιδιώτες [εικόνες και βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/photo_5958678244989013067_y-315x220.jpg)



















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442