Η Ευρωπαϊκή Ένωση θα πρέπει να επιβάλει κυρώσεις στην Τουρκία, αν η χώρα συνεχίσει να παραβιάζει τα ανθρώπινα δικαιώματα και τα κυριαρχικά δικαιώματα της Ελλάδας στην ανατολική Μεσόγειο, δήλωσε ο καγκελάριος της Αυστρίας Σεμπάστιαν Κουρτς.
“Είναι επικίνδυνο να δίνουμε την εντύπωση ότι έχουμε δύο μέτρα και δύο σταθμά. Είναι σωστό να επιβάλουμε κυρώσεις στη Λευκορωσία, αλλά τι κάνουμε με την Τουρκία;”, διερωτήθηκε ο Κουρτς σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ιταλική εφημερίδα La Repubblica.
“Υπάρχουν δημοσιογράφοι και μέλη της αντιπολίτευσης στη φυλακή εκεί (σ.σ. στην Τουρκία). Και τώρα επίσης παραβιάζεται το διεθνές δίκαιο εις βάρος της Ελλάδας. Και τι κάνουμε; Κατά τη γνώμη μου δεν μπορούμε να συνεχίσουμε να δεχόμαστε πάντα την συμπεριφορά του (Τούρκου προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ) Ερντογάν”, πρόσθεσε ο Αυστριακός καγκελάριος.
“Θέλουμε να τεθούν ξεκάθαρες κόκκινες γραμμές. Και αν ξεπεραστούν, θέλουμε να υπάρχουν επιπτώσεις, έως κυρώσεις. Η Ελλάδα είναι μέλος της ΕΕ και, κατά τη γνώμη μου, η συμπεριφορά της Τουρκίας είναι απαράδεκτη”, τόνισε ο αυστριακός καγκελάριος.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας