Συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τις μάσκες στα σχολεία πραγματοποιείται αυτή την ώρα μπροστά στο άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου, στην Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης.
Σύμφωνα με το GrTimes, το κάλεσμα έγινε διαδικτυακά.
Σημειώνεται ότι κάποιοι από τους συγκεντρωμένους που φορούσαν μαύρα ρούχα επιτέθηκαν φραστικά στα τηλεοπτικά συνεργεία που πήγαν να καλύψουν την εκδήλωση, ενώ στη συνέχεια τα ίδια άτομα προπηλάκισαν και έτρεψαν σε φυγή δύο άτομα που φέρονται ότι ήταν αλλοδαποί, αναφέρει η ίδια πηγή.
Οι διαμαρτυρόμενοι λένε ότι θέλουν να προστατέψουν τα παιδιά τους.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.