Νέα παράταση για τα αδήλωτα τετραγωνικά ζητά η ΠΟΜΙΔΑ
Την παράταση μέχρι τέλους του έτους της λειτουργίας της πλατφόρμας της ΚΕΔΕ για τα αδήλωτα τετραγωνικά ζητάει η ΠΟΜΙΔΑ με επιστολή της.
Την παράταση μέχρι την 31η Δεκεμβρίου 2020 της λειτουργίας της πλατφόρμας της ΚΕΔΕ για τα αδήλωτα και μη ηλεκτροδοτούμενα τετραγωνικά ζητάει η ΠΟΜΙΔΑ με επιστολή της στον αρμόδιο υπουργό Εσωτερικών, Τάκη Θεοδωρικάκο, την οποία κοινοποιεί και στον πρόεδρο της ΚΕΔΕ, Δημήτρη Παπαστεργίου.
Η ΠΟΜΙΔΑ υπογραμμίζει στην επιστολή της πως η παράταση των δύο μηνών που είχε δοθεί (έως τις 31/8) ολοκληρώνεται εντός των θερινών διακοπών και υπό συνθήκες δυσχερέστατης πρόσβασης των ενδιαφερομένων πολιτών προς τις υπηρεσίες εσόδων των οικείων Δήμων, για την επίλυση επί μέρους συχνών προβλημάτων που δεν μπορούν να λυθούν μέσω της πλατφόρμας.
Επίσης όπως επισημαίνουν οι ιδιοκτήτες ακινήτων, η παράταση λήγει χωρίς ακόμη να έχουν ενημερωθεί όλοι οι ιδιοκτήτες της χώρας μας και του Απόδημου Ελληνισμού, με αποστολή ενημερωτικού email από την ΑΑΔΕ.
«Η παράταση αυτή είναι απόλυτα αναγκαία, τόσο για το συμφέρον των πολιτών, που το ζητούν επίμονα γιατί αδυνατούν να προλάβουν να ανταποκριθούν, όσο και των ΟΤΑ οι οποίοι εν μέσω κρίσης απέκτησαν με την πρότασή μας, ένα κρίσιμο παράγοντα μόνιμης αύξησης των εσόδων τους» αναφέρει μεταξύ άλλων στην επιστολή της η ΠΟΜΙΔΑ.
Παράλληλα, ζητά άμεση συνάντηση με τους αρμόδιους υπουργούς «για να σας υποβάλλουμε τις προτάσεις μας για την περαιτέρω αδιάλειπτη συνέχιση της λειτουργίας της πλατφόρμας αυτής, η οποία θα πρέπει να παραμείνει ως μοναδικό και αναντικατάστατο εργαλείο εξυπηρέτησης των πολιτών αλλά και των Ο.Τ.Α., αλλά και απόδειξη της προόδου της χώρας μας στον τομέα της ψηφιακής διακυβέρνησης».
- Δολοφονία Γρηγορόπουλου: Επεισοδιακή η δίκη Κορκονέα στον Άρειο Πάγο
- Η Μπαρτσελόνα υπογράφει νέο 10ετές συμβόλαιο με τη Euroleague – Ακολουθούν Ρεάλ και Φενέρ
- Καραχάλιος για Καρυστιανού: «Την έχει μαγέψει η Γρατσία, την έχουν παγιδέψει με τους αστρολογικούς χάρτες»
- Σε δίκτυο φορέων για την διαχείριση σοβαρών φαινομένων που απειλούν τα παιδιά εντάχθηκε ο Δήμος Δυτικής Αχαΐας
- Συμφωνία ΕΕ-Mercosur: Τόσος χαμός μόλις για 0,05% ανάπτυξη;
- Ολυμπιακός – Λεβερκούζεν: Ο «τελικός πρόκρισης» του UEFA Champions League έρχεται στο MEGA
- «Της άρεσε ο Μπεν Άφλεκ» – Η αποκάλυψη που έκανε ο Ματ Ντέιμον για τη σύζυγό του Λουτσιάνα και τον κολλητό του
- Τσιτσιπάς – Βούκιτς 0-2: Ήττα και αποκλεισμός για τον Έλληνα τενίστα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 13.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/luke-irving-xqeJbG99nFE-unsplash-1-315x220.jpg)






































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442