Ο MJ Harper στην ταινία «DOMESTIC (between wars)
Ο σχεδιαστής μόδας Στέφανο Πιλάτι παρουσίασε μια ταινία 16mm, με τίτλο «DOMESTIC (between wars)», στην οποία πρωταγωνιστεί ο γνωστός περφόρμερ MJ Harper
Ο πιο πρόσφατος οίκος μόδας που, λόγω πανδημίας, κατέφυγε σε κινηματογραφικές παρουσιάσεις μόδας ήταν ο Random Identities του Στέφανο Πιλάτι (Stefano Pilati).
Ο σχεδιαστής παρουσίασε μια ταινία 16mm, με τίτλο «DOMESTIC (between wars)», στην οποία πρωταγωνιστεί ο γνωστός περφόρμερ MJ Harper.
Η ταινία, η οποία γυρίστηκε στο σπίτι του Πιλάτι στο Βερολίνο, εξερευνά την ιδέα του να είσαι δημιουργικός ενώ ταυτόχρονα διερωτάσαι για την ύπαρξή σου, σε συνθήκες τις οποίες ο σχεδιαστής αρέσκεται να παρομοιάζει με «ένα κόσμο σε εμπόλεμη κατάσταση».
H ταινία, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει το ΑΠΕ αποτελεί προϊόν της συνεργασίας του σκηνοθέτη Κονσταντίν Μποκ και του κινηματογραφιστή Κρίστοφερ Αούν, και με πρωτότυπες συνθέσεις των Isola Music και του σαξοφωνίστα Ματ Κλάσεν- διακρίνεται από έντονες αναφορές σε παλιά shows υψηλής μόδας.
Ο MJ Harper, με εκπαίδευση σε κλασικό χορό (εκτός από διευθυντής κίνησης και μοντέλο που είναι), κινείται με υπνωτικό τρόπο από δωμάτιο σε δωμάτιο, θυμίζοντας την κίνηση των μοντέλων στα παραδοσιακά ντεφιλέ.
Είχε εμφανιστεί στο show για την κολεξιόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2020 του οίκου, το οποίο έλαβε χώρα στη Φλωρεντία τον περασμένο Ιανουάριο.
«Επιβαρυμένος ιδιαίτερα από τις συνθήκες με τις οποίες είμαστε σήμερα αντιμέτωποι, μεταξύ τρόμου και απέχθειας, πιστεύω ότι το αποτέλεσμα είναι μια ταινία που απλά θέλει να καταγράψει το ποιος είμαι και πού βρίσκομαι σήμερα» είπε, μιλώντας στο AnOther για την ταινία «DOMESTIC (between wars)», ο Στέφανο Πιλάτι.
Παρακολουθείστε παρακάτω το σχετικό βίντεο:
- Ο Κολίνα στηρίζει το «ένα σουτ» στα πέναλτι
- Πώς θα εκπληρώσει η ΕΕ την υπόσχεσή της στα παιδιά; – Το ένα τέταρτο των παιδιών στην Ευρώπη αντιμέτωπο με τη φτώχεια
- Συνταγή: Σφουγγάτο
- Ο Λευκός Οίκος σχεδιάζει σύγκληση του «Συμβουλίου Ειρήνης» για τη Γάζα στις 19 Φεβρουαρίου
- Όλες οι αλλαγές στις εισφορές για ελεύθερους επαγγελματίες, αυτοαπασχολούμενους και αγρότες
- Γίνε μάστερ της ηρεμίας – Πώς να κρατήσεις το στρες υπό έλεγχο
- Βελτιωμένος ο καιρός το Σάββατο: Άνοδος της θερμοκρασίας και αφρικανική σκόνη – Πού θα βρέξει
- Μπλόκο σε πωλήσεις και ενοικιάσεις παλαιών κατοικιών
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 07.02.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/pexels-laython-photos-214987610-28760144-1-315x220.jpg)



























































![H Λιβύη παρέδωσε ύποπτο για την επίθεση του 2012 σε προξενικό χώρο των ΗΠΑ στη Βεγγάζη [Βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/al-bakoush-libya-us-315x220.jpg)






















Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442