Μετά τον Μίροσλαβ Στοχ που βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό, υπήρξε και δεύτερο κρούσμα στον ΠΑΟΚ μετά τα τεστ που υποβλήθηκαν οι ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου του βορρά.
Πιο συγκεκριμένα, λίγο πριν την αναχώρηση της ομάδας για το Πήλιο, όπου και θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της βγήκαν τα αποτελέσματα από τα νέα τεστ και έδειξαν και δεύτερο κρούσμα κορωνοϊού.
Έτσι μετά τον Σλοβάκο εξτρέμ που αποκλείστηκε από την αποστολή του ΠΑΟΚ για την Πορταριά, σύμφωνα με το ιατρικό πρωτόκολλο, στη Θεσσαλονίκη έμεινε και το έτερο κρούσμα που αναμένεται να τεθεί σε καραντίνα για τουλάχιστον επτά ημέρες.
Αξίζει να σημειωθεί πως τις προηγούμενες μέρες τα τεστ που υποβλήθηκαν στον ΠΑΟΚ ήταν αρνητικά, ενώ σύμφωνα με τον ΕΟΔΥ το νέο κρούσμα στον Δικέφαλο του βορρά δεν σχετίζεται με τον Μίροσλαβ Στοχ.
Η Μαρινέλλα έφυγε από τη ζωή και οι θρύλοι του ελληνικού μπάσκετ, Νίκος Γκάλης και Παναγιώτης Γιαννάκης είπαν το δικό τους «αντίο» στη Μεγάλη Κυρία του ελληνικού τραγουδιού.
Η ανάρτηση των ΚΑΕ Άρης, Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού με την οποία αποχαιρετούν τη μεγάλη Μαρινέλλα, τονίζοντας πόσο πολύ αγαπούσε το μπάσκετ η εκλιπούσα.
Ο Παναθηναϊκός ήταν ο νικητής του δεύτερου ημιτελικού της Volley League, επικρατώντας με 3-2 σετ του Ολυμπιακού στο κλειστό του Ρέντη και κάνοντας το 2-0 στη σειρά.
Όλα καλά με τον Λάζαρο Ρότα ο οποιος προπονήθηκα κανονικά το Σάββατο και θα είναι στην αποστολή για το φιλικό που δίνει η Εθνική την Τρίτη στην Ουγγαρία.