Σοφία Αλιμπέρτη: Εμφάνιση μετά από καιιρό σε φωτογραφία με τους γιους της
Η Σοφία Αλιμπέρτη εδώ και μερικά χρόνια έχει αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας και μένει μόνιμα στην Πάρο
Η Σοφία Αλιμπέρτη εδώ και μερικά χρόνια έχει αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας και μένει μόνιμα στην Πάρο.
Η πρώην παρουσιάστρια και ηθοποιός διατηρεί γνωστή καφετέρια στο νησί την οποία, μάλιστα, έχει διακοσμήσει ο γιος της με φωτογραφίες που έχει τραβήξει και επεξεργαστεί. Ο Μιχαήλ Άγγελος Βαρθακούρης έχει κάνει σπουδές στην σκηνοθεσία, ενώ ασχολείται ενεργά και με τη φωτογραφία. Εκείνος ήταν που μοιράστηκε το βράδυ της Παρασκευής μια όμορφη φωτογραφία μαζί με τη μητέρα του, αλλά και τον αδελφό του Νικόλα.
Δείτε την εδώ

- Πώς θα εκπληρώσει η ΕΕ την υπόσχεσή της στα παιδιά; – Το ένα τέταρτο των παιδιών στην Ευρώπη αντιμέτωπο με τη φτώχεια
- Συνταγή: Σφουγγάτο
- Ο Λευκός Οίκος σχεδιάζει σύγκληση του «Συμβουλίου Ειρήνης» για τη Γάζα στις 19 Φεβρουαρίου
- Όλες οι αλλαγές στις εισφορές για ελεύθερους επαγγελματίες, αυτοαπασχολούμενους και αγρότες
- Γίνε μάστερ της ηρεμίας – Πώς να κρατήσεις το στρες υπό έλεγχο
- Βελτιωμένος ο καιρός το Σάββατο: Άνοδος της θερμοκρασίας και αφρικανική σκόνη – Πού θα βρέξει
- Μπλόκο σε πωλήσεις και ενοικιάσεις παλαιών κατοικιών
- Το μάθημα των Αζτέκων: Πώς η εξουσία του φόβου και του εξαναγκασμού οδηγεί στην κατάρρευση
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 07.02.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/pexels-laython-photos-214987610-28760144-1-315x220.jpg)























































![H Λιβύη παρέδωσε ύποπτο για την επίθεση του 2012 σε προξενικό χώρο των ΗΠΑ στη Βεγγάζη [Βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/al-bakoush-libya-us-315x220.jpg)
























Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442