Η σεζόν φαίνεται πως τελείωσε για την ΑΕΚ με την ήττα από τον Ολυμπιακό για την τελευταία αγωνιστική των πλέι-οφ, αφού ο τελικός του Κυπέλλου δε θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Κυριακή.
Κάτι που ανατρέπει και το πλάνο των «κιτρινόμαυρων» για την προετοιμασία ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.
Αν ο τελικός οριστεί για το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Αυγούστου, και συγκεκριμένα για τις 30 του μηνός, όπως λέγεται, τότε η πρώτη συγκέντρωση των παικτών της Ένωσης στα Σπάτα δε θα γίνει στις 14 Αυγούστου, όπως είχε αρχικά προγραμματιστεί, αλλά περίπου δύο εβδομάδες νωρίτερα, σύμφωνα με το Sportime.
Επίσης, η προετοιμασία θα πραγματοποιηθεί στο προπονητικό κέντρο της ομάδας στα Σπάτα, με τους παίκτες να καταλύουν σε ξενοδοχείο για ένα διάστημα 10-15 ημερών.
Θυμίζουμε ότι πλην του τελικού, που θα είναι όπως φαίνεται το πρώτο ματς της… νέας σεζόν, το επόμενο πρωτάθλημα θα ξεκινήσει στις 12 Σεπτεμβρίου, ενώ η ΑΕΚ θα παίξει στον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League στις 24 Σεπτεμβρίου (σε μονό νοκ άουτ αγώνα).
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
LIVE: Αναντολού Εφές – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 19:30 την αναμέτρηση Αναντολού Έφες – Ολυμπιακός για την 24η αγωνιστική της Euroleague. Τηλεοπτικά από Novasports 4HD.
Ο προπονητής της Σενεγάλης Πάπε Τιαό, ζήτησε συγγνώμη για την κίνησή του να αποχωρήσει μαζί με την ομάδα του από το γήπεδο στον τελικό του Κόπα Άφρικα, εξηγώντας όμως ότι το έκανε γιατί αισθάνθηκε αδικία.