Champions League : Δεν αλλάζουν έδρα οι επαναληπτικοί των «16»
Όλα δείχνουν ότι οι επαναληπτικοί των «16» του Champions League δεν θα αλλάξουν έδρα και θα διεξαχθούν κανονικά σε Μαδρίτη, Τορίνο, Μόναχο και Βαρκελώνη.
Το Champions League επιστρέφει στις 7 Αυγούστου με τα εναπομείναντα παιχνίδια της φάσης των «16». Μάλιστα, σύμφωνα με ισπανικό δημοσίευμα, τα ματς θα διεξαχθούν στις κανονικές έδρες των ομάδων.
Η UEFA έχει αποφασίσει να ολοκληρωθεί η φετινή διοργάνωση με τη μορφή Final 8 στη Λισαβόνα από τα προημιτελικά και μετά, αλλά ήταν αβέβαιη η έδρα των επαναληπτικών της φάσης των «16».
Όπως υποστηρίζει η εφημερίδα «AS», τα παιχνίδια θα πραγματοποιηθούν στις κανονικές έδρες των ομάδων, όπως ήταν αρχικά προγραμματισμένο.
Έτσι, η Μάντσεστερ Σίτι θα υποδεχτεί στο «Έτιχαντ» τη Ρεάλ Μαδρίτης (μετά το 2-1 των «πολιτών» στη Μαδρίτη), η Μπαρτσελόνα θα φιλοξενήσει τη Νάπολι στο «Καμπ Νόου» (1-1 το ματς στην Ιταλία), ενώ η Γιουβέντους θα παίξει στο Τορίνο με τη Λυών (οι Γάλλοι είχαν νικήσει 1-0 στο πρώτο ματς).
Τέλος, η Μπάγερν θα αγωνιστεί με την Τσέλσι στο Μόναχο, έχοντας εύκολο έργο, αφού στο πρώτο παιχνίδι οι Βαυαροί είχαν επικρατήσει 3-0 στο Λονδίνο.
Η Μαρινέλλα έφυγε από τη ζωή και οι θρύλοι του ελληνικού μπάσκετ, Νίκος Γκάλης και Παναγιώτης Γιαννάκης είπαν το δικό τους «αντίο» στη Μεγάλη Κυρία του ελληνικού τραγουδιού.
Η ανάρτηση των ΚΑΕ Άρης, Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού με την οποία αποχαιρετούν τη μεγάλη Μαρινέλλα, τονίζοντας πόσο πολύ αγαπούσε το μπάσκετ η εκλιπούσα.
Ο Παναθηναϊκός ήταν ο νικητής του δεύτερου ημιτελικού της Volley League, επικρατώντας με 3-2 σετ του Ολυμπιακού στο κλειστό του Ρέντη και κάνοντας το 2-0 στη σειρά.