Η ΑΕΚ πέρασε εύκολα από την έδρα του Άρη με 4-1 και έβαλε γερές βάσεις για την εξασφάλιση των προκριματικών του Champions League.
Οι «κιτρινόμαυροι» πήραν αυτό που ήθελαν από το ματς, με τον Μάσιμο Καρέρα όμως να μην είναι ευχαριστημένος από την εικόνα των παικτών του, στο πρώτο ημίχρονο.
Ο κόουτς της ΑΕΚ μίλησε στην κάμερα της NOVA, μετά το τέλος του αγώνα στο Βικελίδης, τονίζοντας πως στο δεύτερο ημίχρονο οι παίκτες του έβγαλαν αγωνιστικότητα και ένταση.
Για το ματς:
«Υπήρχε η ατυχία όταν δεχθήκαμε το γκολ. Γενικά στο πρώτο ημίχρονο δεν έμεινα ευχαριστημένος. Δεν είχαμε επιθετικότητα που ήθελα. Δεν υπήρχε συγκέντρωση, γι’ αυτό δεν ήμουν ικανοποιημένος.
Στο δεύτερο ημίχρονο βάλαμε αγωνιστικότητα, ένταση, γυρνούσαμε σωστά τη μπάλα, δεν δώσαμε ευκαιρίες στον αντίπαλο. Αρα γι’ αυτό το κομμάτι είμαι ικανοποιημένος».
Για την δεύτερη θέση:
«Δεν νιώθω τίποτα. Μόνο το επόμενο ματς. Αυτό της Τετάρτης και ότι θα είναι διαφορετικός αγώνας».
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Η απόφαση να πάψει η υποχρεωτική χρήση περιβραχιονίων και εμφανίσεων με ουράνια τόξα ανοίγει ξανά τη συζήτηση για τα όρια ανάμεσα στη συμπερίληψη, την ατομική ελευθερία και την εικόνα του σύγχρονου ποδοσφαίρου.
Στο προσεχές μεγάλο ντέρμπι «αιωνίων» αναφέρθηκε ο Ράφα Μπενίτεθ, λέγοντας πως ο Παναθηναϊκός πρέπει να βελτιωθεί σημαντικά αν θέλει να έχει τύχη απέναντι στον Ολυμπιακό.
LIVE: Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Τότεναμ. Παρακολουθήστε live στις 14:30 την εξέλιξη της αναμέτρησης Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Τότεναμ για την 25η αγωνιστική της Premier League.