Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της Τετάρτης στην περιοχή Κατσαρώνι του Δήμου Καρύστου.
Οι ιδιαίτερα ισχυροί άνεμοι είναι αυτοί που προβληματίζουν τους πυροσβέστες, που επιχειρούν στη Κάρυστο, την ώρα που οι φλόγες κινούνται με μεγάλες ταχύτητες σε χαμηλή βλάστηση.
Στην περιοχή ενισχύονται συνεχώς οι δυνάμεις και αυτή την ώρα επιχειρούν 57 πυροσβέστες με 20 οχήματα, έχουν μεταφερθεί 2 ομάδες πεζοπόρων, ενώ παίρνουν μέρος στη κατάσβεση της φωτιάς δύο αεροσκάφη και ένα ελικόπτερο. Οι άνεμοι στην περιοχή είναι ιδιαίτερα ισχυροί.
Όπως δήλωσε αποκλειστικά στο evima.gr ο δήμαρχος Λευτέρης Ραβιόλος, υπάρχει ένα μέτωπο αυτή την ώρα το οποίο προσπαθούν να το θέσουν γρήγορα υπό έλεγχο πριν επεκταθεί.
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας