«Δεν έχω κάνει πολλές πλαστικές. Μου είχαν βάλει εδώ σιλικόνη για να μου διορθώσουν τα ζυγωματικά, η οποία έπεσε και πρήστηκα και παραμορφώθηκα και έπεσε και εδώ κάτω. Έχει μείνει λίγη, να δούμε πότε θα φύγει»
«Ο Λευτέρης Πανταζής; Δεν υπάρχει πιο κακό παιδί στον χώρο μας!»
«Το παιδί αυτό έχει εμμονή μαζί μου. Ήθελε να γίνει Φλωρινιώτης. Με ζηλεύει, με μισεί. Εντάξει, κάνει λίγο τον Βοσκόπουλο, δεν έχει κάνει κάτι δικό του στο χώρο για να ξεχωρίσει. Ο Λευτέρης Πανταζής δεν είναι τέτοιος άνθρωπος; Μην ανοίξω το στόμα μου! Ο Λευτέρης; Δεν υπάρχει πιο κακό παιδί στον χώρο μας!», είπε προς έκπληξη όλων ο Γιάννης Φλωρινιώτης.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας