Ο Ολυμπιακός έχει δώσει τα χέρια με τον Τσαρλς Τζένκινς, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να στηρίζει απόλυτα έναν αθλητή με τον οποίο συνεργάστηκαν στην παγωμένη Μόσχα όταν και αμφότεροι ήταν την Χίμκι.
Γιατί όμως ο Τζένκινς; Ο Έλληνας τεχνικός χρειαζόταν για την περιφέρειά του ένα… σκυλί του πολέμου. Παίκτη που να «δαγκώνει» στην περιφέρεια, να μην έχει ανάγκη την μπάλα στα χέρια του για να εκτελέσει στην επίθεση. Αφήνουμε στην άκρη το παραπλανητικό 2/27 στον Ερυθρό Αστέρα, καθώς με τους Μπαρόν και Μπράουν οι κατοχές ήταν απειροελάχιστες για τον ίδιο.
Το παρακάτω βίντεο μπορεί να μιλήσει από μόνο του. Το SEBHL προχώρησε σε ένα… καλωσόρισμα του Αμερικανού γκαρντ στον Ολυμπιακό, συλλέγοντας μερικές από τις στιγμές του με την φανέλα του Ερυθρού Αστέρα. Τον τρόπο που βάζει τα χέρια του στις μπάλες, το πώς εκτελεί ως spot shooter και το πάθος που βγάζει στις φάσεις σε άμυνα και επίθεση.
Ο Τζένκινς αναμένεται να συμπληρώσει στον άσο τον Κώστα Σλούκα, ο οποίος εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα είναι το βασικό πλέι μέικερ της ομάδας του Πειραιά.
Όπως τονίζουν άνθρωποι που τον γνωρίζουν, ο Αμερικανός γκαρντ είναι από τους παίκτες που μέσω όσων προσφέρει μακριά από το σκοράρισμα, είναι ικανός να ξεσηκώσει τον κόσμο και να τον… αναγκάσει να τον λατρέψουν.
Θα τα καταφέρει; Το παρακάτω βίντεο είναι ικανό να σας βάλει στο κλίμα…
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Η 38η και τελευταία αγωνιστική της Euroleague ξεκαθάρισε την κατάσταση της εξάδας, με τις ομάδες που απομένουν για τα play in να έχουν μπροστά τους -πέρα από τα play off- και μια αρνητική παράδοση…
Ο Ολυμπιακός κατέλαβε την 1η θέση στην κανονική περίοδο της Euroleague και Παναθηναϊκός την 7η. Δείτε πως μπορούν να «πέσουν» μαζί οι δύο «αιώνιοι» στα πλέι οφ της διοργάνωσης.