Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπίθ «υπέγραψε» τη νίκη του Ολυμπιακού στην Τούμπα, πετυχαίνοντας το γκολ με το οποία οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν με 1-0.
Ο διεθνής στράικερ μίλησε στο MEGA για το μεγάλο «διπλό» των Πειραιωτών και έδωσε το σύνθημα για ανάλογη συνέχεια.
«Δείξαμε έτοιμοι. Εμφανιστήκαμε έτοιμοι, η ομάδα δούλεψε πολύ σοβαρά στις προπονήσεις. Πήραμε μια σημαντική νίκη. Είναι σημαντικό που ξεκινήσαμε με νίκη τα πλέι οφ αλλά και να διατηρήσουμε το αήττητο. Δείξαμε καλά πράγματα στην αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ και έτσι πρέπει να συνεχίσουμε» ανέφερε χαρακτηριστικά.
«Έχουμε πολλά παιχνίδια ακόμα μπροστά μας. Είμαστε συγκεντρωμένοι στη δουλειά μας. Είμαι ικανοποιημένος που σκόραρα, μου δίνει αυτοπεποίθηση, αλλά και σε όλη την ομάδα. Έτσι θα συνεχίσουμε. Έχουμε πολλά παιχνίδια ακόμα στα πλέι οφ και παραμένουμε συγκεντρωμένοι σε αυτό» πρόσθεσε ο επιθετικός του Ολυμπιακού.
Αν κι έχανε από το 13΄ από αυτογκόλ, η Νότιγχαμ Φόρεστ επικράτησε στο Λονδίνο της Γουέστ Χαμ με 2-1, χάρη στα τέρματα των Νικολάς Ντομίνγκες (55’) και Μόργκαν Γκιμπς-Γουάιτ (89’) και πήρε μεγάλη νίκη.
Οι Σκωτσέζοι φίλαθλοι θα έχουν φέτος έναν παραπάνω λόγο να σηκώσουν το ποτήρι ψηλά – και να το κάνουν χωρίς να σκέφτονται το ξυπνητήρι της επόμενης μέρας.