Η φυγή του Μάλκολμ Ντιλέινι από την Βαρκελώνη και το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από την Φενέρ ο Έλληνας γκαρντ, είναι ένας λόγος για να μένουν... ζεστοί οι Καταλανοί για τον Σλου.
Απομένουν 5 μέρες για το άκουσμα της τελικής απόφασης της Ευρωλίγκας σχετικά με την επόμενη μέρα της διοργάνωσης. Το μέλλον της είναι αβέβαιο και όλο και πληθαίνουν αυτοί που πιστεύουν ότι η σεζόν θα σταματήσει και από την επόμενη χρονιά θα έχουμε εκ νέου αγωνιστική δράση.
Για αυτό από τώρα οι ομάδες προετοιμάζονται για την επόμενη σεζόν. Κάθε φυγή μπορεί να προκαλέσει ντόμινο εξελίξεων, ειδικά εάν μιλάμε για ομάδες όπως η Μπαρτσελόνα ή η Φενέρμαπχτσε.
Σύμφωνα με δημοσίευμα από το εξωτερικό, η ομάδα της Βαρκελώνης παρακολουθεί στενά την περίπτωση του Κώστα Σλούκα.
Η περιφέρειά της του χρόνου δεν θα έχει καμία απολύτως σχέση καθώς Ντιλέινι και Πάνγκος αναμένεται να αποτελέσουν παρελθόν. Για αυτό ο Έλληνας γκαρντ είναι νούμερο ένα στόχος για την Μπάρτσα.
Οπως τονίζει και το τούρκικο basketservisi, οι Μπλαουγκράνα παρακολουθούν τις εξελίξεις τσην Φενέρ, καθώς η ενδεχόμενη φυγή του Ομπράντοβιτς θα αλλάξει τα πάντα στην ομάδα.
Θα προχωρήσει σε μία νέα εποχή, στην οποία δύσκολα θα είναι μέσα ο Κώστας Σλούκας. Κάτι που θα προκαλέσει άμεσα το ενδιαφέρον της Μπάρτσα όπως και αναφέρει το εν λόγω δημοσίευμα.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Η Ελλάδα επικράτησε άνετα με 18-9 της Ρουμανίας κάνοντας ουσιαστικά «ζέσταμα» για τον ημιτελικό με την Ουγγαρία. Έξι στα έξι για την ομαδάρα του Θοδωρή Βλάχου στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.
Ο Λούκας Λεκαβίτσιους είχε 28 πόντους και 4 ασίστ κι έτσι η ΑΕΚ έφτασε στη νίκη με 88-73 επί της αξιόμαχης Καρδίτσας για την 1η αγωνιστική της φάσης των «16» του Basket Champions League
Ρεπορτάζ από την Κροατία αναφέρει ότι ο Παναθηναϊκός προσφέρει 6,5 εκατομμύρια ευρώ στη Σλάβεν Μπελούπο για τον 20χρονο μεσοεπιθετικό Αντριάνο Γιάγκουσιτς. Ο Μπενίτεθ έχει ήδη έρθει σε επαφή μαζί του.