Διπλώματα οδήγησης : Με γάντια, μάσκα και αντισηπτικό οι εξετάσεις
Από τη Δευτέρα 11 Μαΐου επιτρέπεται ο προγραμματισμός και η διενέργεια θεωρητικών εξετάσεων και δοκιμασιών προσόντων όλων των κατηγοριών εκτός των φορτηγών, ο προγραμματισμός και οι εξετάσεις των οποίων θα αρχίσει από την 1η Ιουνίου 2020.
Από τη Δευτέρα 11 Μαΐου επιτρέπεται ο προγραμματισμός και η διενέργεια θεωρητικών εξετάσεων και δοκιμασιών προσόντων όλων των κατηγοριών εκτός των φορτηγών, ο προγραμματισμός και οι εξετάσεις των οποίων θα αρχίσει από την 1η Ιουνίου 2020.
Σημειώνεται ότι ο προγραμματισμός των εξετάσεων εμπίπτει στις αρμοδιότητες των Περιφερειών.
Τα μέτρα προστασίας
Στις θεωρητικές εξετάσεις κάθε αίθουσα πληρώνεται µε το 50% της χωρητικότητάς της και με κατανομή των εξεταζόμενων σε εύλογη απόσταση μεταξύ τους.
Οι πρακτικές εξετάσεις διενεργούνται σε όσο το δυνατόν περισσότερα σημεία αφετηρίας των επιτροπών εξέτασης, ώστε να ελαχιστοποιηθεί η συγκέντρωση εκπαιδευτών /υποψηφίων ανά σημείο.
Επίσης, είναι υποχρεωτικά για την αποφυγή διασποράς του COVID-19:
-Χρήση μάσκας, γαντιών και αντισηπτικού
– Μη λειτουργία του κλιματισμού και της εσωτερικής ανακύκλωσης του αέρα εντός του αυτοκινήτου και ανοιχτά παράθυρα.
-Παραμονή εντός του αυτοκινήτου τον ελάχιστο χρόνο
Για τα δίκυκλα
Ο υποψήφιος οφείλει να προσέρχεται για εξετάσεις με τον προσωπικό του εξοπλισμό. Σε περίπτωση που δεν διαθέτει προστατευτικό ρουχισμό επιτρέπεται η χρήση επικαλαμίδων, επιγονατίδων και επιαγκωνίδων.
Για την εξέταση των κατηγοριών για μοτοσυκλέτες είναι υποχρεωτική η τήρηση των υγειονομικών μέτρων (μάσκα, γάντια, αντισηπτικά) στους ελεγκτές και το προσωπικό των ΚΤΕΟ.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Πέντε ερωτικές ιστορίες, τοποθετημένες σε διαφορετικές εποχές της Ελλάδας, συνθέτουν το κοινό σύμπαν του έργου «Η Αστερόσκονη», όπου άνθρωποι και χρονικότητες συναντιούνται γύρω από την ίδια ανάγκη για αγάπη και σύνδεση.
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας