Επιστρέφει στην τηλεόραση η Δούκισσα Νομικού και αν ναι που θα την δούμε;
Η Δούκισσα Νομικού έχει ομολογήσει ότι θα ήθελε να ξαναβάλει τα ωραία φορέματα στα σόου που παρουσίαζε παλιότερα, και γενικά να κάνει κάτι στην τηλεόραση, ενώ έχει παραδεχτεί ότι της έγιναν κάποιες προτάσεις πριν από τον κοροναϊό, που στη συνέχεια… πάγωσαν.
«Δε με τρώει η επιστροφή στον χώρο της τηλεόρασης. Αλλά είναι η δουλειά μου. Νομίζω κάποια στιγμή θα γίνει και αυτό. Δεν είπα ποτέ ότι έκλεισε ο κύκλος. Μια άνω τελεία έβαλα.
Το ήξερα πάντα πως θα το κάνω αυτό, όταν κάνω οικογένεια» είπε η Δούκισσα Νομικού, ενώ σε ερώτηση για το GNTM και το DWTS, απάντησε:
«Δε θα πω κάτι συγκεκριμένο. Γιατί ειλικρινά νιώθω πως είμαστε πολύ πιεσμένοι από όλα αυτά που συμβαίνουν και όλη αυτή την κατάσταση. Ο Σεπτέμβρης είναι μακριά ακόμα. Θα δούμε, θα δούμε…».
Δείτε στο παρακάτω βίντεο όσα δήλωσε σχετικά η Δούκισσα Νομικού
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, η Κρινιώ Νικολάου ανεβαίνει στη σκηνή του Stage 7, μαζί με τον Θάνο Πανουργιά, για την μουσικοθεατρική παράσταση Κόντρα ρόλος.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας