Ακόμα δεν έχει αποφασιστεί αν η Premier League θα αρχίσει και πάλι, με τις ομάδες πάντως να επιθυμούν την επανέναρξη, ωστόσο τα τηλεοπτικά δίκτυα που θα δείξουν τους αγώνες κάνουν ήδη σχέδια.
Σχέδια που αφορούν το πώς θα κάνουν ακόμα πιο ελκυστικό το προϊόν, τώρα που ο κόσμος δε θα βρίσκεται στα γήπεδα και θα παρακολουθεί τους αγώνες από την τηλεόραση.
Σύμφωνα λοιπόν με δημοσίευμα της Mirror, τα τηλεοπτικά δίκτυα πιέζουν ώστε να έχουν πρόσβαση στα αποδυτήρια, με την παρουσία καμερών κατά τη διάρκεια των αγώνων, ενώ είναι πιθανό να ζητήσουν συνεντεύξεις με τους πρωταγωνιστές στο ημίχρονο των αναμετρήσεων.
Τα δίκτυα αναμένεται να συζητήσουν σε τηλεδιάσκεψη με τη λίγκα το αν θα τους επιτραπεί η πρόσβαση και να υπάρξουν διαπραγματεύσεις γι’ αυτό.
Στις 17 Ιανουαρίου, το stage του Black Temple υποδέχεται μια σειρά από ελληνικές μπάντες, που θα ερμηνεύσουν μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του David Bowie - ενώ τα decks θα αναλάβει ο Δημήτρης Παπασπυρόπουλος.
Ο Λεβαδειακός συνεχίζει να νικάει και να εντυπωσιάζει και ο Παναθηναϊκός δεν θα είναι καθόλου εύκολο να τον προσπεράσει για τη μάχη της τετράδας της Stoiximan Super League.
Ο Άλεκ Πίτερς είναι ο MVP της 14ης αγωνιστικής της Stoiximan GBL και αναδεικνύεται για πρώτη φορά τη φετινή σεζόν στο πρωτάθλημα ο πολυτιμότερος, μετά την εξαιρετική του εμφάνιση απέναντι στην Καρδίτσα.
Η κατάκτηση του Σούπερ Καπ έχει ενισχύσει θεαματικά τη θέση του προέδρου της Μπαρτσελόνα, ο οποίος εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να επισπεύσει τις προεδρικές εκλογές