Tον Άντριεν Ραμπιοτ έχει βάλει στο στόχαστρο της εκ νέου η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Η αγγλική ομάδα είχε εκφράσει ενδιαφέρον για τον Γάλλο μέσο και το περασμένο καλοκαίρι, ωστόσο εκείνος κατέληξη στην Γιουβέντους ως ελεύθερος από την Παρί Σεν Ζερμέν, υπογράφοντας με τους Μπιανκονιέρι συμβόλαιο χρονικής διάρκειας τεσσάρων ετών.
Ωστόσο, ο Γάλλος μέσος δεν πραγματοποίησε καλή χρονιά με την φανέλα της Γιουβέντους, με τον Μαουρίτσιο Σάρι να τον χρησιμοποιεί μόλις σε 11 παιχνίδια στο ιταλικό πρωτάθλημα και σύμφωνα με το Tuttomercato η ομάδα του Όλε Γκούναρ Σόλκσιερ έχει αναθερμάνει το ενδιαφέρον της για τον 26άχρονο άσο.
Οι Κόκκινοι Διάβολοι θέλουν έναν παίκτη με τα χαρακτηριστικά του Ραμπιότ στο χώρο του κέντρου και δεν αποκλείεται να κινηθούν για την απόκτηση του Γάλλου μέσου στην επόμενη μεταγραφική περίοδο.
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Μετά την Άρσεναλ και τη Νότιγχαμ Φόρεστ από την ουραγό Γουλβς την... πάτησε και η Άστον Βίλα, καθώς ηττήθηκε με 2-0 για την 28η αγωνιστική της Premier League.
Τρίτη σερί νίκη και πέμπτη στα έξι τελευταία ματς για την Άουγκσμπουργκ που επικράτησε με 2-0 της Κολωνίας και απομακρύνθηκε ακόμη περισσότερο από τη ζώνη του υποβιβασμού.
Διαιτητής στην Ισπανία συνελήφθη με την κατηγορία ότι εξασφάλιζε εκπτώσεις σε εισιτήρια της Βιγιαρεάλ χρησιμοποιώντας κλεμμένα στοιχεία ποδοσφαιριστών.