Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Βρετανία: Γιατί οι σκαντζόχοιροι κάνουν περισσότερη φασαρία στην ερωτική τους ζωή εν μέσω κοροναϊού

Βρετανία: Γιατί οι σκαντζόχοιροι κάνουν περισσότερη φασαρία στην ερωτική τους ζωή εν μέσω κοροναϊού

Θέαμα έχουν γίνει οι σκαντζόχοιροι στους κήπους της Βρετανίας, καθώς δεν σταματούν να δείχνουν πόσο ερωτικοί είναι. «Οι σκαντζόχοιροι έχουν γίνει εξαιρετικά δραστήριοι στο σεξ και οι άνθρωποι τους παρατηρούν περισσότερο στους κήπους τους», δήλωσε ο παρατηρητής θηλαστικών Γουόκερ στο BBC ενώ πρόσθεσε ότι του έχουν στείλει και βίντεο από αρσενικό που κυνηγά έναν θηλυκό […]

Θέαμα έχουν γίνει οι σκαντζόχοιροι στους κήπους της Βρετανίας, καθώς δεν σταματούν να δείχνουν πόσο ερωτικοί είναι.

«Οι σκαντζόχοιροι έχουν γίνει εξαιρετικά δραστήριοι στο σεξ και οι άνθρωποι τους παρατηρούν περισσότερο στους κήπους τους», δήλωσε ο παρατηρητής θηλαστικών Γουόκερ στο BBC ενώ πρόσθεσε ότι του έχουν στείλει και βίντεο από αρσενικό που κυνηγά έναν θηλυκό σκαντζόχοιρο. «Πολύ θορυβώδης» πρόσθεσε.

Ο ειδικός έδωσε στη δημοσιότητα πληφορίες που δεν περίμενε κανείς να ακούσει.

«Όταν εμπλέκονται δύο αρσενικά, μπορεί να υπάρξει ακόμη μεγαλύτερη αναταραχή και φασαρία» πρόσθεσε ο Γουόκερ.

Το Nottingham Trent University δημοσιοποίησε πρόσφατα μια μελέτη σχετικά με την επίδραση της κυκλοφορίας στους σκαντζόχοιρους.

Η ερευνητής Lauren Moore δήλωσε ότι ενώ η εργασία στο πεδίο ήταν περιορισμένη λόγω της καραντίνας, αναφορές από το κοινό υποδηλώνουν ότι καταγράφηκαν λιγότεροι θάνατοι στα ζώα- συμπεριλαμβανομένων των σκαντζόχοιρων – σε σύγκριση με το 2019.

Πρόσθεσε ότι μεταξύ τέλους Μαρτίου και αρχές Απριλίου καταγράφηκαν περισσότερα από 140 θάνατοι ζώων στους δρόμους, με έως και 381 για την ίδια περίοδο το 2019.

«Αυτό θα μπορούσε να είναι αποτέλεσμα λιγότερης κίνησης στους δρόμους. άρα και μικρότερης καταγραφής θανάτων ζώων. (Ωστόσο) είναι πιθανό η μείωση να οφείλεται σε μικρότερο αριθμό οχημάτων στους δρόμους και ότι ο κίνδυνος που αντιμετωπίζουν οι σκαντζόχοιροι (και άλλα ζώα) κατά τη διέλευση ενός δρόμου είναι πολύ μειωμένος».

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024