Ο κοροναϊός θα έχει επιπτώσεις στα έσοδα των ομάδων παγκοσμίως, αλλά αν πιστέψουμε την κυριακάτικη έκδοση της «Mail On Sunday», η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν καταλαβαίνει τίποτα… Διότι προτίθεται να πληρώσει 200 εκατομμύρια λίρες στην Τότεναμ για να αγοράσει τον Χάρι Κέιν!
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι «κόκκινοι διάβολοι» αναζητούν ένα μεταγραφικό «μπαμ» στη γραμμή κρούσης και ο Κέιν πληροί τις προδιαγραφές. Άγγλος, σε εξαιρετική ηλικία, ξέρει την Premier League και ο ίδιος δεν διάκειται αρνητικά σε μία αλλαγή περιβάλλοντος.
Πρόσφατα, ο Κέιν είχε δηλώσει ότι αγαπά την Τότεναμ, αλλά είναι φιλόδοξος ποδοσφαιριστής και θέλει να κατακτήσει τίτλους. Εάν δεν συντρέχουν οι προϋποθέσεις στο Λονδίνο, τότε ο 27χρονος στράικερ σκοπεύει να τα καταφέρει σε άλλο γήπεδο.
Στις 17 Ιανουαρίου, το stage του Black Temple υποδέχεται μια σειρά από ελληνικές μπάντες, που θα ερμηνεύσουν μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του David Bowie - ενώ τα decks θα αναλάβει ο Δημήτρης Παπασπυρόπουλος.
Σοβαρός τραυματισμός για τον Ντίνο Μαυροπάνο, ο οποίος μετά από χτύπημα στο κεφάλι κατά τη διάρκεια του αγώνα Γουέστ Χαμ - ΚΠΡ στο FA Cup αποχώρησε με φορείο από το γήπεδο, φορώντας κολάρο.
LIVE: Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Μπράιτον. Παρακολουθήστε live στις 18:30 την εξέλιξη της αναμέτρησης Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Μπράιτον για το FA Cup. Τηλεοπτικά από το COSMOTE SPORT 3.
Το Περιστέρι Betsson ήταν μέσα στη διεκδίκηση της νίκης για το μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, ωστόσο στο τέλος ο Παναθηναϊκός «καθάρισε» το ματς με 94-86.