Ο Μάκης Γκαγκάτσης τελούσε εν συγχύσει στην τηλεδιάσκεψη. Από τη μία ο ΠΑΟΚ ζήτησε διακοπή και από την άλλη προσπαθεί να μην μεταφερθεί η τιμωρία του για τη νέα σεζόν!
Το ελληνικό ποδόσφαιρο μαστίζεται από ιδιοτέλεια. Με τον ΠΑΟΚ να είναι το απόλυτο παράδειγμα του «ό,τι μας συμφέρει».
Με την τοποθέτηση του Δικεφάλου του Βορρά στην τηλεδιάσκεψη να προκαλεί απορίες μεταξύ των ομάδων, αλλά και θυμηδία.
Διότι ο Μάκης Γκαγκάτσης κατάφερε να τα μπερδέψει τόσο πολύ, που έκανε ακόμη και τις «δικές του» ομάδες, να μείνουν ξέρουν τι πραγματικά πρέπει να ακολουθήσουν. Ενώ παράλληλα προκάλεσε ανέδειξε το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ είναι εγκλωβισμένος.
Η Μαρινέλλα έφυγε από τη ζωή και οι θρύλοι του ελληνικού μπάσκετ, Νίκος Γκάλης και Παναγιώτης Γιαννάκης είπαν το δικό τους «αντίο» στη Μεγάλη Κυρία του ελληνικού τραγουδιού.
Η ανάρτηση των ΚΑΕ Άρης, Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού με την οποία αποχαιρετούν τη μεγάλη Μαρινέλλα, τονίζοντας πόσο πολύ αγαπούσε το μπάσκετ η εκλιπούσα.
Ο Παναθηναϊκός ήταν ο νικητής του δεύτερου ημιτελικού της Volley League, επικρατώντας με 3-2 σετ του Ολυμπιακού στο κλειστό του Ρέντη και κάνοντας το 2-0 στη σειρά.
Όλα καλά με τον Λάζαρο Ρότα ο οποιος προπονήθηκα κανονικά το Σάββατο και θα είναι στην αποστολή για το φιλικό που δίνει η Εθνική την Τρίτη στην Ουγγαρία.