Πόσα χρήματα θα μπουν στα ταμεία της UEFA αν το Champions League ολοκληρωθεί; Περίπου 2,5 δισεκατομμύρια ευρώ. Απίστευτο ποσό, από το οποίο έως τώρα η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου έχει πάρει 570 εκατομμύρια. Και φυσικά, σκοπεύει να κάνει τα πάντα για να μη χάσει τα υπόλοιπα..
Αυτός, ο οικονομικός, είναι ο λόγος που στην UEFA δε συζητάνε καν το ενδεχόνενο να μην τελείωσει η σεζόν. Ακόμα και αν χρειαστεί να ξεπεράσουμε και την 30η Ιουνίου, ημερομηνία που τουλάχιστον ανεπίσημα έχει δοθεί ως deadline.
Η εφημερίδα Sport της Βαρκελώνης αναφέρει πως τα χρήματα αυτά τα έχει μεγάλη ανάγκη η UEFA καθώς τα περισσότερα εξ αυτών θα μείνουν στα ταμεία της. Και δε σκοπεύει να τα… θυσιάσει για κανέναν λόγο.
Τηλεοπτικά, χορηγίες και διάφορες άλλες συμφωνίες δεν μπορούν να περιμένουν και δνε μπορούν να δεχτούν οριστική διακοπή. Διότι δεν πρόκειται να πληρώσουν. Κι έτσι η UEFA αναζητεί τις λύσεις για να φτάσουν οι διοργανώσεις της έως το τέλος τους..
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Και μαθηματικά στα πλέι οφ του Europa League ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός, με τον δικέφαλο να ελπίζει ακόμη και για την 8άδα. Βαθμολογία, αποτελέσματα της League Phase μετά την 7η αγωνιστική και το πρόγραμμα της 8ης.
Με ωραίο γκολ του Ανάς Ζαρουρί ο ανώτερος Παναθηναϊκός έφερε ισοπαλία 1-1 με τη Φερεντσβάρος και πέρασε μαθηματικά στην ενδιάμεση φάση. O Γιουσούφ το 1-0, δεν παίζει με Ρόμα ο Σβιντέρσκι.