Το δικό του «αντίο» είπε ο Μίκης Θεοδωράκης στον Μανώλη Γλέζο.
Ο μεγάλος μουσικοσυνθέτης αποχαιρέτησε τον αγωνιστή της Αριστεράς, που πέθανε το πρωί της Δευτέρας σε ηλικία 97 ετών με μια ολιγόλογη, αλλά περιεκτική ανάρτηση.
«Αιώνιο Σύμβολο Ελευθερίας!» χαρακτήρισε τον Μανώλη Γλέζο ο παγκοσμίου φήμης συνθέτης πληροφορηθείς την απώλεια του ιστορικού στελέχους της Αριστεράς.
«Ο Μανώλης Γλέζος ξέσκισε την Σβάστικα και τυλίχτηκε την Ελληνική Σημαία» υπενθύμισε ο Μίκης Θεοδωράκης για να συμπληρώσει εν συνεχεία ότι «ταυτίστηκε με τον Λαό μας».
"Ο Μανώλης Γλέζος ξέσκισε την Σβάστικα και τυλίχτηκε την Ελληνική Σημαία.Ταυτίστηκε με τον Λαό μας.Αιώνιο Σύμβολο…
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, η Κρινιώ Νικολάου ανεβαίνει στη σκηνή του Stage 7, μαζί με τον Θάνο Πανουργιά, για την μουσικοθεατρική παράσταση Κόντρα ρόλος.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας