Κοροναϊός : Στους 43 οι νεκροί, στα 593 τα επιβεβαιωμένα κρούσματα στο Ιράν
Στους 43 ανέρχονται οι νεκροί από την επιδημία του Covid-19 στο Ιράν, σύμφωνα με έναν αξιωματούχο των υγειονομικών Αρχών, που ανακοίνωσε το νεότερο απολογισμό μιλώντας στη δημόσια τηλεόραση της χώρας
Στους 43 ανέρχονται οι νεκροί από την επιδημία του Covid-19 στο Ιράν, σύμφωνα με έναν αξιωματούχο των υγειονομικών Αρχών, που ανακοίνωσε το νεότερο απολογισμό μιλώντας στη δημόσια τηλεόραση της χώρας.
Ο αριθμός των ασθενών σε όλη τη χώρα έχει φθάσει τους 593.
«Δυστυχώς εννέα άνθρωποι πέθαναν από τον ιό τις τελευταίες 24 ώρες. Οι θάνατοι είναι πλέον 43. Τα νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα από χθες ανέρχονται στα 205, κάτι που σημαίνει ότι ο συνολικός αριθμός των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων είναι 593» είπε ο Κιανούς Τζαχανπούρ.
Λίγο νωρίτερα το ημιεπίσημο πρακτορείο Mehr μετέδωσε ανακοίνωση του κυβερνητικού εκπροσώπου σύμφωνα με την οποία η εβδομαδιαία συνέντευξη Τύπου προς τους εκπροσώπους των μέσων ενημέρωσης θα γίνει διαδικτυακά, λόγω της επιδημίας.
Την Παρασκευή η Τεχεράνη είχε προειδοποιήσει ότι η επόμενη εβδομάδα θα είναι «δύσκολη».
Το Ιράν έχει καταγράψει τους περισσότερους θανάτους από τον κοροναϊό απ’ όλες τις άλλες χώρες εκτός της Κίνας.
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας