Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Και τρίτο κρούσμα άγνωστης προέλευσης από τον κοροναϊό στις ΗΠΑ

Και τρίτο κρούσμα άγνωστης προέλευσης από τον κοροναϊό στις ΗΠΑ

Οι υγειονομικές αρχές της πολιτείας Ορεγκον ανακοίνωσαν ότι ένας άνθρωπος επιβεβαιώθηκε πως προσβλήθηκε από τον νέο κοροναϊό, χωρίς η προέλευση της μόλυνσης να έχει γίνει ακόμη σαφής. Πρόκειται για την τρίτη ανάλογη περίπτωση στις ΗΠΑ.

Οι υγειονομικές αρχές της πολιτείας Ορεγκον ανακοίνωσαν το βράδυ της Παρασκευής ότι ένας άνθρωπος επιβεβαιώθηκε πως προσβλήθηκε από τον νέο κοροναϊό, χωρίς η προέλευση της μόλυνσης να έχει γίνει ακόμη σαφής, καθώς δεν είχε ταξιδέψει πρόσφατα στο εξωτερικό, ούτε είχε στενή επαφή με οποιονδήποτε γνωστό φορέα του.

Σε απομόνωση

Ο εν λόγω ασθενής έχει τεθεί σε απομόνωση σε νοσοκομείο. Είχε έλθει σε επαφή με ανθρώπους σε πρωτοβάθμιο σχολείο, σημείωσαν οι αρχές. Κατοικεί στην κομητεία Ουάσιγκτον, κοντά στο Πόρτλαντ.

Αλλα δύο παρόμοια κρούσματα μόλυνσης από ακόμη απροσδιόριστη προέλευση καταγράφηκαν αυτήν την εβδομάδα στη βόρεια Καλιφόρνια, η οποία γειτονεύει με το Ορεγκον.

Νωρίτερα χθες Παρασκευή – μερικές ώρες πριν επιβεβαιωθούν τα δύο νέα κρούσματα άγνωστης προέλευσης – ο αντιπρόεδρος των ΗΠΑ Μάικ Πενς τόνιζε με ικανοποίηση ότι από τους δεκάδες ανθρώπους που έχουν προσβληθεί από τον ιό που προκαλεί την ασθένεια COVID-19, μόλις ένας ασθενής συνεχίζει να νοσηλεύεται.

«Πάνε καλά»

«Σε κάθε περίπτωση, οι άνθρωποι λαμβάνουν θεραπεία και με βάση όλες τις ενδείξεις πάνε καλά», διαβεβαίωσε ο Πενς κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου με τον κυβερνήτη της Φλόριντα Ρον ΝτεΣάντις.

Πηγή: ΑΠΕ

Sports in

Ειρωνική ανάρτηση της Τράμπζονσπορ προς τους παίκτες της Φενέρ: «Νομίζαμε ότι είσαστε ποδοσφαιριστές…»

Η… ειρωνική απάντηση της Τραμπζονσπόρ στους παίκτες της Φενέρμπαχτσε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024