Εκδικάζεται σήμερα το σκάνδαλο πολυϊδιοκτησίας ΠΑΟΚ – Ξάνθης
Η εκδίκαση για την πολυϊδιοκτησία ΠΑΟΚ και Ξάνθης είναι προγραμματισμένη για σήμερα στις 12:00 το μεσημέρι στα γραφεία της Λίγκας με τον Ολυμπιακό να εκπροσωπείται στη διαδικασία.
Την περασμένη Δευτέρα, 17/2 άρχισε η εκδίκαση του σκανδάλου πολυϊδιοκτησίας ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Ξάνθη, όμως δεν διήρκησε πολύ, διότι οι δυο ομάδες παρακαλούσαν για αναβολή.
Κάτι που τελικά πέτυχαν, παρά το γεγονός πως όταν «έσκασε» το σκάνδαλο «φώναζαν» να γίνει άμεσα η εκδίκαση στην ΕΕΑ για να… λάμψει η αλήθεια.
Έκτοτε, έχουν επιτεθεί στα μέλη της επιτροπής, ενώ η κυβέρνηση αναγκάστηκε να κάνει τροπολογία για να μην υποβιβαστούν ο Δικέφαλος του βορρά και η ακριτική ομάδα.
- ΑΟ Θύρας – Πανιώνιος Betsson 1-3: Οι «κυανέρυθρες» σήκωσαν το πρώτο Κύπελλο της ιστορίας τους (vids)
- Μουκουντί: «Είναι σημαντική η νίκη, ξέραμε ότι θα ήταν δύσκολο κόντρα στην ΑΕΛ»
- Νιουκάστλ – Μάντσεστερ Σίτι 1-3: Ο Μαρμούς «έστειλε» τους «Πολίτες» στους «8» του FA Cup
- Μπιλμπάο – Μπαρτσελόνα 0-1: «Διπλό» τίτλου για τη «Μπάρτσα» με οδηγό τον Γιαμάλ
- Σάκκαρη – Τάγκερ 2-0: Άνετη πρόκριση για τη Μαρία στους «32» του Indian Wells
- Γιαντράν – Παναθηναϊκός 4-5 πεν. (22-22 κ.δ): Στους «8» του Euro Cup το «τριφύλλι»!
- Καλαμάτα: Η αποθέωση για την άνοδο στη Super League άρχισε από τα… Μεγάρα! (vid+pics)
- Νέα πρωτιά ο Καραλής στη Ρουέν και… παραλίγο νέο ρεκόρ!
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 0θ.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/raul-escobar-xP2-OoPaz6k-unsplash-315x220.jpg)


























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442