Επιμένει η Λέτσε για Ελ Καντουρί
Στην Ιταλία γράφουν ότι η Λέτσε επιθυμεί να αποκτήσει από τον ΠΑΟΚ τον Ομάρ Ελ Καντουρί ως δανεικό με οψιόν αγοράς για το επόμενο καλοκαίρι.
Συνεχίζονται τα δημοσιεύματα στην Ιταλία για Λέτσε και Ομάρ Ελ Καντουρί, με τα ρεπορτάζ από τη γειτονική χώρα να εμπλέκουν τον Μαροκινό μεσοεπιθετικό του ΠΑΟΚ με την ομάδα του Φάμπιο Λιβεράνι.
Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα «napolicalcionews.it» αναφέρει ότι οι άνθρωποι της Λέτσε έχουν ξεχωρίσει την περίπτωση του Αφρικανού μεσοεπιθετικού και εξετάζουν σοβαρά το ενδεχόμενο να κινηθούν για την απόκτησή του από τον Δικέφαλο του Βορρά.
Μάλιστα, σύμφωνα με τα ρεπορτάζ από το εξωτερικό, η Λέτσε το πιο πιθανό είναι να κινηθεί για τον δανεισμό του παίκτη και όχι απευθείας για την αγορά του.
Η ομάδα της γειτονικής χώρας, που παλεύει για την παραμονή της στη μεγάλη κατηγορία, επιθυμεί τον δανεισμό του Ομάρ Ελ Καντουρί, βάζοντας στη συμφωνία με τον ΠΑΟΚ ένα ποσό ως ρήτρα αγοράς για το επόμενο καλοκαίρι.
Υπενθυμίζουμε ότι ο 29χρονος δεσμεύεται με συμβόλαιο με τον Δικέφαλο του Βορρά μέχρι το καλοκαίρι του 2021, ενώ φέτος μέχρι στιγμής έχει κάνει 15 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.
- Νιουκάστλ-Καραμπάγκ 3-2: Το κερασάκι της πρόκρισης στους «16» για τους Αγγλους
- Η πρώτη ομιλία του Μιχάλη Γρηγορίου στους παίκτες του Άρη: Τι τους ζήτησε
- Δοκάρι για την Λεβερκούζεν (vid)
- Μεγάλη ευκαιρία του Ολυμπιακού με Ζέλσον (vid)
- Λουκεμπάκιο για το επεισόδιο με Πρεστιάνι – Βινίσιους: «Αν είναι αλήθεια, δεν μπορώ να το δεχτώ»
- Ωραία ενέργεια και σέντρα σουτ του Ζέλσον (vid)
- Κώστας Αντετοκούνμπο: «Τα λόγια του Γιάννη που μου άλλαξαν τη ζωή – Θέλω τίτλο με τον Άρη» (vid)
- LIVE: Ίντερ – Μπόντο/Γκλιμτ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 24.02.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/yun-xu-qZFCovYUBSo-unsplash-315x220.jpg)































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442