Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ γιούχαραν τον Πορτογάλο προπονητή του Δικεφάλου, αλλά και τους παίκτες της ομάδας, για την απογοητευτική εμφάνιση απέναντι στον Βόλο.
Ο ΠΑΟΚ μπορεί να κέρδισε με 1-0 τον Βόλο στην Τούμπα, χάρη στο πέναλτι που έκανε στον Δημήτρη Λημνιό ο Μάριος Τσαούσης, ο οποίος αγωνίζεται στη θεσσαλική ομάδα ως δανεικός από τον Δικέφαλο του Βορρά, αλλά η εικόνα των Ασπρόμαυρων ήταν απογοητευτική.
Η νωχελική εμφάνιση των ασπρόμαυρων προκάλεσε την οργή όσων βρέθηκαν το απόγευμα της Δευτέρας στην Τούμπα, με τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ μετά τη λήξη της αναμέτρησης να αποδοκιμάζουν τον Αμπέλ Φερέιρα!
Ο Πορτογάλος τεχνικός, όπως συνηθίζει, μετά το τέλος του αγώνα κατευθύνθηκε στο κέντρο του γηπέδου και χειροκρότησε τους οπαδούς του ΠΑΟΚ, οι οποίοι όμως ανταπέδωσαν με γιούχα!
Ο κόσμος του ΠΑΟΚ έκραξε τον Φερέιρα και τους παίκτες του για την απογοητευτική εμφάνιση, με τον Ιβηρα να σηκώνει το χέρι του και να δείχνει το νούμερο «1», εννοώντας ότι η ομάδα του είναι στην πρώτη θέση.
Ο Εργκίν Αταμάν και ο Ματίας Λεσόρ μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού στη Βαλένθια, χάρη στην οποία ο Παναθηναϊκός πήρε το πλεονέκτημα έδρας από τους Ισπανούς
Παρί Σεν Ζερμέν και Μπάγερν Μονάχου… τερμάτισαν την πίστα του ποδοσφαίρου! Ανεπανάληπτη παράσταση, διαφήμιση του ποδοσφαίρου με 9 γκολ (!) και μια ρεβάνς που ήδη αναμένουμε με λαχτάρα για να μάθουμε τον φιναλίστ του Τσάμπιονς Λιγκ και να «χορτάσουμε» ξανά… αστεράτο ποδόσφαιρο.