Θύμα έκπληξης έπεσε η Φενέρμπαχτσε στο τούρκικο πρωτάθλημα, όπου παίζοντας χωρίς τους Σλούκα, Ντε Κολό και Γουίλιαμς, ηττήθηκε με 81-70 από την Γκαζιαντέπ.
Η ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς λοιπόν εκεί που φάνηκε να ανεβαίνει στην Ευρωλίγκα αλλά και στο πρωτάθλημα, έκανε πισωγύρισμα στην Τουρκία, σε ένα παιχνίδι που ηττήθηκε μάλιστα με κάτω τα χέρια.
Για τους νικητές, που πήγαν στο 7-10, κορυφαίος ήταν ο Γέλοβατς με 17 πόντους και 10 ριμπάουντ, ενώ από 13π. είχαν οι Κρόφορντ, Ριτς και Ογκούτ.
Από την ομάδα του Ομπράντοβιτς, που είχε εκτός τους Σλούκα, Ντε Κολό και Γουίλιαμς, πρώτος σκόρερ ήταν ο Ντίξον με 16 πόντους, με τον Λοβέρν να είχε 14π.
Μια δύσκολη προσωπική περίοδο περνά ο Ρόναλντ Αραούχο της Μπαρτσελόνα, ο οποίος πήρε άδεια από τον καταλανικό σύλλογο για να ταξιδέψει στο Ισραήλ και να αποκαταστήσει την ψυχική του υγεία.